Dave posted by:
S novým civikem sem jel:) opravdu, ale neridil jsem ho neni vubec spatnej, rekl bych na stejno. U hondy me vadily jiny veci...ta palubka treba, je to otazka zvyku, ale jsem linej si zvykat. Nic proti, vzhledove atraktivni, hezkej volant, toho bych si dal nejradsi k sobe do focuse:) ale ve 3 casopise (AutoTip, Svet motoru a ten nemeckej AutoBild?? snad, ten nekupuju) ve vsech testovali hondu a focuse2 a ten podvozek ohodnotili lepe. Jinak v zaveru auta vysla temer na stejno. focus si nahrabal kva...
Tak kámo, já nevím. Píšeš, že na Ford focus jsou levné náhradní díly. Já jezdím do značkového servisu (Vysoké Mýto) a na to, že jsem měl kdysi Mazdu, tak si nemyslím, že byly díly levnější. Je fakt, že jsem měl Mazdu 626 a do servisu jsem jezdil jen na garančky, ale když uvážím, že je o třídu výš, tak tam byl rozdíl minimální. Teď mám Focuse I., 1,6 a jízdní vlastnosti jsou celkem fajn, ale na to, že je to rok 1999, tak hnije jako blázen. Kdo nevěří, tak zašlu foto na mail. Myslím, že v tom roce už je to docela provar.