Qvido posted by:
Mno jo, to je pravda, to je jak kdybych se divil, že se můj Mercedes v zatáčce na sněhu přetáčí - no jinými slovy, kdo má auto s předním pohonem a trochu víc koní ( aspoň těch 130 ) a v prudké zatáčce např. na dvojku přidá plný plyn, pojede ze zatáčky pryč... no a na to nemusím mít ani vysokou školu, na to mě stačí základní s malinkou praxí
PS: a to se ani nemusím zastávat OPELU, pač rozhodně jeho problém to není - JE TO VŠEOBECNÝ PROBLÉM VÝKONNÝCH PŘEDOHRABŮ !!
Mě se tu stejně nejvic libí jak každý měl, všechny auta atd. a jak je chytrej
lidi jste k smíchu!! Polovina vas je určitě pubertálního věku. Je divné, že na západě je Opel dobra automobilka, jen blbej česky komunist. národ tvrdí opak. Škoda je nejlepší, že čehůni? A nejlepší jsou řeči alá opel jsem měl a už nikdy jindy. Já měl zase bmw a praskla mi hlava, takže bmw nebrat, to neumí kvalitni auta
ano tak to je, ale nikdy bych to nikomu necpal, páč na každém autě je něco dobrého a zlého a ať si člověk koupí co uzná za vhodné a nedá na hloupé řeči. Stejně se mi moc líbí jak se zde poslední dobou srovnává BMW vs. OPEL - to jsem nevěděl, že BMW je na tom tak špatně. Tak poslední příspěvěk, co to meleš za hlouposti o mondeu? Frajere pujč si Mondeo, zajeď si na letiště nebo okruh a vytoč kola, dej plný plyn a uvidíš kam pojedeš a nebo ještě líp, utři si mléko na bradě aby jsi venku nenastydnul. Lidi zamyslete se na sebou. Ahoj