edmund posted by:
Hodnotit auta podle majitele je samozřejmě kravina, ale hodnotit majitele podle auta už bývá objektivnější. Platí samozřejmě u těch jakoby vyjimečných aut.
Tak zase hodnotiť majiteľa podľa auta nie je až taká blbosť...Pokiaľ vidím ako idú po chodníku traja mladí vytretí kreténi (hodnotím podľa imidžu) a jeden z nich nastúpi na parkovisku do BMW 3er ročník asi 91-92 a ďaľší dvaja do "otuneného" 4kového Golfu (vieme, že Golfy sú najrýchlejšie autá na území SR a ČR a jazdiť Golfom je najväčšia frajerina...medzi nami je to škaredé auto) )s kolesami pomaly mimo karosérie...myslím, že som tých troch ohodnotil správne... Podobne, pokiaľ vidím v aute ako Calibra (boli časy, keď sa i mne páčila) mladého ucháňa (predstavte si v tom päťdesiatnika), tak to bude na 99% nevybujačený drbo, ktrý to kúpil za posledné prachy zo stavby a má ledva na benzín, aby mohol po sídlisku baliť baliť so základným vzdelaním. Nehovorím už o tom, že jazdí zásadne po meste, a to 160, niekedy aj magických 220 :)) Samozrejme, sú aj výnimky, keď mladý chaloš riadi kalibru, ktorá je v 100% stave, ale to sú naozaj skôr výnimky. Sorry ak som tu niekoho urazil, ale pokaiľ som urazil takých ako som spomínal a jebovcov v golfoch, tak v tom prípade sa teda vôbec neospravedlňujem :)