Heh, moje srdcovka, jednoho takového jsem měl, v kůži, 2,5 a rok jsem s ním brázdil cesty. Dávat pozor, docela žere olej, mně se ho podařilo zadřít, protože jsem byl zvyklý, že kontrolka oleje začne svítit, když je potřeba olej dolít. U fordu to bylo tak, že když dvakrát problikla někde v zatáčce, už bylo hodně pozdě, což jsem zjistil zanedlouho poté
Sehnat do něj nový motor bylo nemožné, takže jsem nakonec byl nucen nacpat do něj 2,5-ku z Mondea. Jisté rozdíly tam byly a hlavně jsem měl obavu, aby to pak prošlo příštímu kupci STK.
Bůh mně má ale rád a proto si pro to auto přijel mladík z Ostravy s čepicí s kšiltem dozadu a ještě ten večer mi volal, jestli by mohl využít mojí zákonné pojistky, že z toho vyrobil totální škodu a při ní ještě zvládnul zničit auto kolegy, se kterým se honili
Brečel mi do telefonu, že na to auto dostal peníze od rodičů a dědečků a babiček atd atd a že se mi revanšuje, tak jsem to nahlásil na sebe... že se tak nikdy nestalo je nasnadě..
Auto to bylo machrovské, trochu to i jelo a spotřeba byla okolo 9-10 litrů. Ale jinak zde platí staré známé atyp nebrat, na přední rameno jsem čekal 3 týdny... Ale vzpomínám na něj rád.