Pepe posted by:
Ne nezvládl, ale chce něco navíc. Jak sám píšeš, něco dotáhnu, něco ne. Existují tq postupy, tzn, že když něco nedotáhneš dneska, zítra tam jsi půl dne k ničemu. No a kdyš jseš placen v úkolu, tak ti záleží na tom, aby čas strávený v práci byl využit produktivně. Na což hodinová mzda netlačí, to dá rozum. Takže: se zaměstnanci jsme na jedné lodi - pokud se daří dobře mě, MŮŽE se dobře dařit i jim. Když mě se dařit nebude, jim se dařit nebude v žádném případě. A ta rada zavřít firmu a nechat se z...
To všechno je pravda a se vším souhlasím. Rada byla přehnaná reakce na nářky, ačkoliv osobně se znám s člověkem, který, když se jako majitel firmy chystal do důchodu - čili firmu zavíral - , našel všem svým podřízeným, kterých si vážil, kvalitní místa a firmu normálně ZAVŘEL a šel do důchodu.
Jasně máš firmu cca 5 let, buduješ pozice, chápu, že je to nejtěžší období - hodně jsi investoval do zařízení a technologií. Investice do kvalitních lidí se taky vyplácí. Když je ve firmě velká fluktuace, tak to není dobré.
Ohledně té práce v úkolu: jakým způsobem je zajištěna kvalita této úkolové práce a jak řešíš finančně nestandardy (co si budem vykládat, vždycky se vyskytne něco, s čím se nepočítá) nebo dokonce případné reklamace? A na rovinu Ti řeknu, že s řemeslníky, zejména stavebními, nemám dobrou zkušenost, čili já bych jim jen tak nějaký nedodělky nebo fušeřinu neodpustil. Velmi často se rozhodují při práci rychle a bohužel špatně. Jak to řešíš, aby dělali rychle, ale neflákali to?