Přesně jsem odhandul, kdo bude reagovat
Šedesát mi není, ale za celkem krátkou chvíli bude. První přispěvatel píše zcela od věci, protože nechápu, jak souvisí to, že jednak mám Suabu, a jednakl to, že se jedu tzv. projet. Chlapče, rád tě svezu a poznáš sám na vlastní oči, že nevíš, o čem je řeč.
Máš asi ze Subaru nějaký komplex, protože ti furt straší ve věži.
Reno, tobě zase leží v lavě myšlenka o krádežích a okrádání. Že bys to nakonec byl ty sám, když o tom furt dokola píšeěš? Jak tato tvoje myšlenka souvisí s represemi magorů, co se neumí na silnici chovat? A propos, doufá, že jsi včer sledoval zprávy na TV Nova. Ač je sleduji jen velmi sporadicky, protože kvůli času je téměř nikdy nestíhám, tak zrovna včera byla relace o těch, o kterých já jsem napsal-zfeotvaný magor ujíždějící za plného provozu hlídce - samosebou vyvařil se o strom. Štětstí, ži nikoho nevzal s sebou. Další magor s dvěma dětmi v autě ujíždí na dálnici policii rychlostí až 260km/h. Stejně neujel, ale o to víc mohl vzít lidí s sbeou. Třeba takových,c o jedou předeposanou rychlostí za pracím na výlet a pd. Další zajímavý byl nějaký cizinec v Audi, samosebou taky zfetovaný,skončilo to dobře, rozbil si hubu jen o sám a nikoho s sebou navezal. Chápeš, co mám uýž konečně na mysli???
A jako poslední reakci na Pavlíkův nesmysl o spánku za volantem. Chlapče, mám najeto fakt dramaticky hodně na to, abych mohl napsat pár zkušeností. Víš, není nad tu zkušenost, ne jen na nějaké teoretizování. Rozumný člověk dokáže odhandou, co dá a co už ne. Rozumněj člověk ví, že má dělat přestávky,a nebo se má jít vyspat. Taky jsem to tak dělal. Jenže dneska každej nakoupí u pumpy RedBully a myslí si, že bude king. Ale oha, ono to tak nefunguje. Viz denodenní scénař za našich silnic - jak si mysíš, že je možné, že ráno ve 4 hodiny na dálnici se dokáží srazit dva kamiony??? Odpoě´d ti jistě dojde. A netvrď mi, že oni "musí". Fakt jsem najel dost a taky jsem byl pod tlakem a "nemusel" jsem.
Takže kdžy to uzavřu, ano, jsem pro razantní a zásadní přitvrzení a chtěl bych se na silnici cíti třeba jako v tom Dánsku či Švédsku, kde je národ o pár desítek let před námi. zejména v té morálce a zodpovědnosti. Tady vládne anarchie, bohužel.
Ještě koukám na Pavlíkův nesmysl o tom, že ždáná forma repsres enezabrání atd: slyšel sji někdy o různých fintách, co praktikují kamioňáci, aby mohli jet non-stop? Popřemýšlej o tom, Důsledky jejich magorismu vidíme každou chvíli...