cruise posted by:
hele jožo...já mám oktávku 1,8 TURBO 4x4 - když seš tak chytrej ty pako tak jako jezdim jinak než kluci z oktávkama tdi ??
ty se jen modli, že se můžeš schovávat za anonymitu internetu magore...čím jezdíš ty borče ??
napiš tel a domluvíme se a můžeme naše "zkušenosti" někde konzultovat přímo venku jestli chceš, ale myslím, že máš v kalhotech viď ty kecko
Jozka ma staryho Kadeta (v oplacke hantyrce Kadak nebo tez Kaki) ale JA mam Oktavku 1.9 TDI (nacipovana na 136k, metla, na hlinach, predni a zadni spojler, tlumice Koni, ladenou koncovku vyfuku, mracitka, neony pod prahama-tribarevny, volant s okridlenym sipem, koberecky v barve karoserie) Taky mam i zadni sklo s napisem NO FEAR-pokud nebys nevedel co to znamena tak Zadnej STRACH- ja strach totiz nemam! Beru vyzvu za Jozku kterej se ted jiste strachy chouli na sedacce sveho Kadaka. Jozko neboj-ja ho porazim za tebe!!
Dame si zavody treba po meste-to je vetsi adrenalin (nejlip u nas kolem domova duchodcu, materske skolky a pak okolo samosky do lesu za mesto - jsou tam vlasenky na ktere bude i tva ctyrkolka kratka)
Moje adresa je Reznictvi a uzenarstvi Krkovicka, u Lebedy 15, Pajov
P.S. Kdo vyhraje, muze jit na veceri s Doris