Sadam posted by:
Koukám že jseš pěkně zatrpklej a dost hloupej!!! Asi ti nějakej fífák bazarista navařil pěknou šlupku a to ti patří!!! Můj názor je ten že nic není ani bílé ani černé prostě mezi bazaristy jsou podvodníci jako v jakémkoliv jiném oboru ale velká většina obchodníků jsou poctiví ale o těch se tolik nemluví.
Zatrpklý možná jsem, hloupý doufám ne. Nenaletěl jsem, ale dost mě rozladilo, když jsem před časem sháněl auto a obešel jsem desítky bazarů v Praze (horších, lepších, prostě abych si měl z čeho vybrat) a mnohokrát jsem narazil na problémy, o kterých píšu nahoře. Těch solidních bazarů jsem potkal tak dva z deseti a to už mi přijde jako důvod být "zatrpklý". Nikde jsem nepsal, že všichni majitelé a provozovatelé bazarů chtějí jenom vytřískat prachy a odřít zákazníky, ale zejména v některých měststkých částech to vypadá v každém bazaru tak, že bych od nich nekoupil ani koloběžku. Byl jsem i ve dvou autobazarech mimo Prahu a tam byla situace o dost lepší, nevím jestli to platí obecně. Nechtěl jsem lidi odradit od koupě ojetého vozu, ale varovat je, aby si dávali pozor, aby znali aspoň trochu českou legislativu a používali mozek, pak můžou dobře pořídit (já jsem nakonec taky pořídil auto, se kterým jsem spokojený). Ještě něco: byl bych rád, kdybys přehodnotil názor o té mojí hlouposti a o tom co mi patří, chtěl jsi mi vyčítat, že odsuzuji bazaristy, ty se mi zase snažíš dát punc blbce, aniž bys mě znal. Takže peace, ju?