David K posted by:
Ceedů máme ve firmě několik, všechny 1,4 (66kw), auto to není špatné, ale o pohodlí při cestování nemůže být řeč. Auto poskakuje při každém přejetí nerovnosti. Dražší pravidelné prohlídky než na Fabii. Klimatizace (topení) také není extra výkonná, pokud je venku kolem 30 stupnů, musí běžem klima téměř na nejvýšší rychlost, výfuk klimatizace (topení) u volantu je špatně umístěný - ofoukává spíše volant.
To je jak ten vtip, gratuluji Vám k výhře druhé ceny, Kia Ceed je vaše. Jee to jsem rád, a co byla první cena? Ovocný koš
....souhlasím s tím, že Kia/i30 je mimořádně nepohodlné auto. Pérování nula, benziňáky při rozjezdu chcípají, vnitřní hluk od 80 km/h obrovský. Vždycky jsem se na to auto netěšil, když jsem ho měl ve firmě vyfasoval. Rozdíl poznala i sekterářka, že to je takové celkově horší. Oktávky/Focuse atd nevychvaluji, taky mají svoje, ale pořád jsou to auta o 2 levely lepší než Ceeďák! Došlo to až tak daleko, že zaměstnanci začali do motorového oleje nenápadně přidávat hlínu nebo sůl, rozlaďovat stavítka geometrie atd. Do půl roku pak šlo auto s 60tkm "do pryč", že s tím pořád něco je
)) Bastard jeden fuj. To už jde vidět podle dotazů těch tazatelů, to si kupují hlavně lidé co rozeznávají auta leda podle barvy.