Friday 15.08.2008 12:12,
rozporuplne pocity
No tak ja nevim, premyslim, cim me tohle auto ma zaujmout, ano, positivem muze byt porizovaci cena, ale kdyz se kouknu na konkurenci - Sharan, P806, Zafira, tak zas tak obrovsky rozdil v nich neni. Mensi zajem zlodeju? CO se tyce motoru, do r.v.2004 prakticky neni nic na vyber, jeden velkoobjemovy diesel a jeden obrovsky nic moc benzin. I pan Sikl pise v textu obdobne. Od roku 2004 alespon modernizovany, ale opet objem 2.9. kdo to ma oplacet? kdo to ma zivit? A vykon 103 kW na tak vysoky objem taky nic moc. Takze mi z toho vychazi akorat ta cena a maximalne subjektinvni stranka designu.
nestalo by za to poohlidnout se po konkurenci, at Mazda, nebo treba i P 806, ac neoplyva zrovna fajn designem, je to velmi pohodlny vuz a ve verzi 2.0 HDi... No a navic, kdyz uz MPV, tak urcite tech 7 sedadel a ne sest. Ne vzdy mi neevropsky vuz prijde jako positivum...
Petr
PS: Kde jste vsichni, kdo nadavate, ze se zde pise jen o koncernu, kdyz se tu objevi neco z nej, vetsina kritizuje, ze se tu omila porad dokola to same, tento tyden tu byl koncern minimalne, ale taky nepomerne mene prispevku pod clanky... proc?
respond