Willy321 posted by:
Muži se žen jako vy skutečně bojí, protože spolupráce , resp. v horším případě život s nimi je plný konfliktů, nenadálých zvratů a scén. Velký úd a konto sice zvyšuje sebevědomí a tím i potencionální šanci těmto řenám čelit, ovšem ani tak to většinou nedělá dobrotu. Že by bohatí muži vyhledávaly cíleně takové ženy, o tom nevím - obráceně to ale rozhodně platí. A v práci? Vzpomeňte si na Barboru Tachecí, jestli jste tu kauzu od vás z BRD sledovala. To byl klasický příklad ženy vašeho typu.
Popravdě NEmyslela jsem "mužský ..." ale to čím se "kasal" minulý český premiér, tedy "VELKÉ k....", a navíc v POZITIVNíM slova smyslu, tedy schopný sebevědomý inteligentní (a tím pádem rozumně sebevědomý) CHLAP (tak TĚCH, těch je opravdu jak "šafránu")
Bohatý - to JE (protože jsem SPOLU ... a šťastní) - ale samozřejmě "rozumný" příjem - proti tomu NIC NEmám - BEZ uzardění se hlásím k (německé) STŘEDNí třídě (ale tam se tomu NEříká "bohatý") - ono dost/hodně záleží na "úhlu pohledu" (tedy ODKUD se díváte - ale zato, že se na českém území prováděl desítky let podivný ekonomický "experiment" jež VĚTŠINU obyvatelstva dost OCHUDIL- za to já opravdu NEmohu ... ale na druhou stranu na tom česko NENí nějak "zle" ... takový bulharský pohled na místní standardy ... no nic - to je téma MOC "složité" (na písmenka "náročné")
Paní Tachecí? Nu ta mi až tak sympatická NENí a její vystoupení v ranním televizi bylo docela "děsivé" a je HODNĚ SMUTNÉ, že to "odnesla" JEN ona (a NE ti - jež jí těmi ZMĚNAMi "pověřili", že? ,-)
PS: Co se "bohatství" týče - já "spokojena" budu se SVOU stávající "Brumlo-úrovní" - tedy když se "hodí" vždy nový Citroën C5 V6 Exclusive míti - to myslím NENí "luxus" a "bohatství" (jak mi na těchto stránkách "vysvětlili" .-) - je to "normální" vůz STŘEDNí třídy (který mám ráda a "vyhovuje" mi)
PPS: Myslím, že jste si mne trošičku "spletl" s typem "zlatokopka" - ty myslím docela JINÝMi vozy jezdí .... ,-)
Do deníčku: Musím OPATRNÁ být a NEprozradit, že vedle Brumly v garáži stojí Ferrari
Pěkný den ,-)