Nějaké sekvence recenze dobré, ale asi bych to shrnul tak...jak píšeš na konci, co kus to originál. Já zas vidím špatnou antikorozní úpravu, levné provedení kabeláže, otevřeš kastlík u spolujezdce a za ním čumí nechráněná vzpěra, jako by to byl bastl Franty Podržpádla,alternátor, občas gufero na špajzce atd.... žel je tady vidět snaha šetřit. Pravda jinak by to asi bylo relativně použitelný auto, pokuď teda funguje.
Jak píšeš brzdy nic moc, ty zadní máš beztak zatuhlý, jak bejvá u tohoto pekáče zvykem. Tož pak se skoro divím tomu zvednutýmu výkonu a neodpovidajícím brzdám, ale s tím si snad nějak poradíš.
Ale je jasný, že hlavní je rozmetat na kopytech ty medvědáře, bramboráky a olympioniky
....i když těm je to beztak u zadní části(aspoň těm rozumným)
Ale jooo beru to, pro mladýho kluka dobrý, já začínal na starým stejšnu překopaným ze sanity
Mondeo je velký, má fajn podvozek, řízení, motory TDDI, spolehlivej,ale hlučnej a užranej, TDCI akorát ty vstřiky a pak ten zbytek dle nálady, rozpoložení a servisu.
Když to jede , je to fajn, když se to mrcasí, je to Ford.
A neboj, oktáfku nemám, měl jsem prase, to už taky nebude, miluju přes čtyři litry a to je někde jinde....pro nás postarší mladíky, co nikam nespěcháme a ještě se nám nepodařilo nic rozstřelit
Ať to drží, jsi spokojenej a nikde to nerozstřel!