A1 posted by:
Mondeo v s popsanym motorem pouzivam v praci, mam uz druhy kus, prvni melo na konci zhruba po 2,5 roku najeto kolem 140tkm, motor chodil uplne neuveritelne. Nedavno jsem povcital rocni prum spotrebu 7,4l (vetsina pred novymi pravidly... jezdil jsem jako zvire), pomerne velka cast blizko rychlosti svetla po nemeckych dalnicich (Mondeo jde dostat z mirneho kopce na doraz tachometru). Ted mam par mesicu Mondeo zcela nove v soucasnosti kolem 20000, jezdim s nim jiz jako clovek spotreba pod 6l. Motor...
Mel jste asi stesti, ale ty motory TDCI jou opravdu vyborne, jako nove neni treba se obavat vstriku, ale jako ojetina, kterou kupujete se 150 tak uz se nebezpecne blizite hranici vymeni vstriku, jako nove auto bych TDCI bral vsemi deseti, ale jelikoz budeme kupovat ojetinu, tak jsem se rozhodl hledat pouze benzin 2.0, sice nema takvoy vykon, ale ta jistota spolehlivosti me za to stoji, a jedinou otazku kterou resim je, jestli tam hodim LPG nebo ne. Primovstrik stoji tak 30 - 35, si to drazsi jak monovstrik, ale vyplati se to, ma to stejnou spotrebu i vykon jako benzin ty primovstriky