Kylie posted by:
"Pánové", včetně mikes(e), se chovají stále stejně...
PS: Opravdu si myslíte, že "John Matrix" si to slovo od slova NEVYMYSLEL? Tak vidíte ...
PPS: Maminka ani tatínek vám to evidentně neřekli, ale takové poznámky jako jste v 01:06 udělal vy, se považují za trapné (nevhodné, ubohé, nevychované, urážlivé, nízké, zbytečné - ničemu a nikomu neprospějí)
Stojíte si za svými slovy? Tak buďte "chlap" a napište, že slovům "J.M." do puntíku věříte ... :o)
To je docela hystericka reakce na tak nevinnou poznamku :o)
Vam toho evidentne maminka s tatinkem nerekli vic, ale to resit nebudu.
Zda jsem chlap nebo ne posoudi jini/jine, od vas me to hodnoceni opravdu nezajima.
Nyni k veci, vase prvni PS. jsem nepochopil, mate ve zvyku klast otazky, hned si na ne odpovidat a jeste sugerovat ze to je odpoved nekoho jineho. Bohuzel jste mimo (takze "nevidite...", pouziji-li vas obrat). Vyjadreni Matrixe ma pro me naprosto stejnou vahu jako vase, nemam duvod mu verit ani neverit o nic mene nebo vice nez vam. Asi dostavate nejake zachvaty z toho, ze nekdo muze najezdit 100T rocne ve fabii, zkuste to proste akceptovat. Co je nerealneho na 100T rocne mi neni jasne, ja najezdim kolem 30T jen soukrome, bez sluzebnich km, takze proc by nekdo nemohl najezdit vice.... A v jakem aute kdo jezdi je snad jeho vec.
PS. tesim se na dalsi "vhodne, neubohe, vychovane, neurazlive, vysoke, nezbytečne - vsemu a vsem prospesne" prispevky od vas jako dosud.