vasapasa posted by:
Ajejej tady si někdo zase obhajuje svoje antipatie...jinak až se za pár let babička nedoplatí za vstřikovače tak ji pak může hřát to jak to při cestě do Lídlu pokaždý natřela tomu mladíkovi v 1,4i ...... jedno vám zde uniká ne každej potřebuje ten nej motor s kterým každýho trumfne (chápu že pro vás je vaše ego víc jak vaše peněženka) ale ne každej si vidělává na provoz auta točením u tyče.
Jste opravdu trapný ubožák! Skončila jsem s vámi (překročil jste mez). To už není ani sprosté - to je JEN a jen UBOHÉ!
Smiřte se s tím, že jsou miliony a miliony lidí, kteří si vydělávají více než vy - prostě protože mají vyšší kvalifikaci.
O autech a motorech evidentně nevíte (také) naprosto nic (asi PROTO tak vaše "mrzká" výplata - vypadá to, že nerozumíte vůbec ničemu - umíte alespoň "něco"? Myslím krom "zastydlepoubertálněomezených" urážek), míti "lepší" motor je důležité (u auta je to skoro NEJdůležitější věc), vůbec nejde o nějaké "závodění" (často právě naopak, když máte skvělé auto vynikající motor - NEmusíte někomu ani "si" něco dokazovat ..). Jak jsem tu zrovna dnes psala, ve městě či na různých "omezení" třeba na 80 km/h na dálničních výjezdech z měst mne většina řidičů předjíždí, protože prostě dodržuji pravidla. Ostatně (byť jezdím docela dost) na mé "trestném" "bodokontu" je dosud NULA (na pražské jižní spojce mne PŘED radary všichni předjíždějí (mám na tempomat tak 81-82 km/h), v oblasti radarů je dojedu a někdy předjedu (já jedu STÁLE stejně - na tempomat), kousíček ZA radary mi opět ujíždí (TAKHLE jezdím já, TAKTO jsem byla naučena).
Malý diesel 1.4 HDi (TDCi) je odborníky VELMi chválený motůrek a rozhodně není "nej-" (alespoň v nabídce C3 - a myslím, že i fusion nabízí "lepší" - a dražší - motorizace).
PS: Mimochodem, správně česky je, myslím si já - cizinka, "vydělávat" - tedy "ypsilon"
PPS: V tomto oboru nemám až tak "přehled", ale aby si jedna dívka "dostatečně" vydělala "... točením u tyče ..." musí se na ní .... kolik "chalanů" dojít podívat?
Ale v zásadě vlastně "děkuji" - jsem "potěšena", že ve vašich očích tak o 20 let mladší zřejmě "vypadám" ,-)
Ach ještě drobnost: Mám vám vyřídit, že Buřtík vám doporučuje urychlenou emigraci (pro vás prý snad Kuba či Severní Korea - poslední dobou Venezuela "nadějně" vypadá), neb pokud na vás narazí, okolo té vámi "navrhované" tyče vás obtočí a ručičky s nožičkama kol ní na (dvojitý) uzlík zaváže