Koloss posted by:
Takže zase hromada řečí mimo téma. Tématem mého posledního příspěvku byla férovost srovnání rozměrů Mondeo hatchback a C5 break. Podle údajů, které jste zde prezentovala, bylo pro porovnání použita tato kombinace, což je takzvané faux pas. Jestli jste ty údaje sepsala vy, nebo jste je jen vytáhla z renomovaného německého automagazínu, je vcelku jedno. Buď matete čtenáře vy, nebo se necháte slepě klamat sama a dále to tlumočíte. Jelikož se zamýšlím nad tím co čtu, pak si takovýchto nesmyslů prost...
To jste PŘEHNAL! Zmínka o "faux pas" je zcela "mimo mísu"!!! Pokud netušíte co to znamená, jde o porušení všeobecně přijímaných pravidel společenského chování či dobrých mravů (to by snad, v docela dost hodně přehnané verzi šlo použít na vaše "vykroucení" se tématu rozměrů vozů střední třídy M6, mondeo, X-type).
Já opsala data z největšího evropského automotočasopisu - toť vše! Že se VÁM nelíbí - je naprosto NEpodstatné. Jako vtipný parodox vidím, že zrovna já, která na rozměry nedá, mám (možná) největší auto střední třídy - jestli je 2. největší, nebo klidně 7mé největší - je NEpodstatné - TO je PODSTATNÉ - a tomu se tak nějak stále vyhýbáte (to si opravdu myslíte, že ty centimetry v rozměrech vozu střední třídy jsou JAKKOLIV podstatné, pro cokoliv důležité?).
To s tím "shazováním" testů HOOOOOOOOOOODNĚ přeháníte, všude existují podvody a "levárny", nic to nemění na milionech dat a informací, které ...
Chytat se jednoho "podvodu" u Loganu mi přijde skoro "komické" - v prostředí se docela dlouho pohybuji a (bez urážky): NEmáte šanci - dokonce žádnou - dokonce nechápu tu vaši zcela zjevnou averzi - vlasně ani nevím vůči čemu!
Takže - s mým "napadnutím" jste v tomto případě "stodolu netrefil" - jinými slovy TOTÁLNĚ jste to přehnal a zcela "ujel".
Neváhám už váš "vztah" k centimetru sem/tam v rozměrech nazvat "posedlostí" - ať už tomu věříte či ne - je to ZCELA NEpodstatné!!!!! Bmw 3 prostě jezdí lépe má lepší podvozek i motory než (naše - větší) modely mondeo a C5 (a jestli je jeden o centimetr větší či menší a má o pár litrů větší či menší zavazadelník či nádrž - to jsou údaje naprosto "out", nedůležité, nepodstatné, atd. - PROČ se tomu tak urputně bráníte?
Já svůj zdroj informací uvedla (a je ověřitelný) PROČ si myslíte, že ten váš je "lepší"? Neměla bych vás teď obvinit z "faux pas"?
Večer se ještě jednou podívám, jsou-li někde k dispozici ofic. údaje výrobců - ale jinak - C5, M6, mondeo, bmw 3 atd. jsou vozy střední třídy a ten centimetr v rozměrech je skoro to úplně poslední, z mnoha a mnoha dat, která bychom při výběru vozu měli sledovat (a fakt nechápu, proč vy - jinak evidentně člověk se spíše NADprůměrným rozhledem - tak trváte na tom "jít na to ODZADU!")
Těším se na "vysvětlenou"