Joska posted by:
Naše vláda je k sb*ití ... Též nemám slov a o co v této věci jde, musí být/je jasné úplně každému. Peníze se přeci musí vytlouci, třeba i násilím, z těch nejméně majetných a tedy těch, co se současně mohou jen těžko nějak vzepřít a bránit, protože zase jen tyto lidi rádoby eko daň postihuje a postihne... a o nějakém ohledu na ekologii nemůže být vůbec řeč.
Brzy bude krokovné, souložné, dechovné...daň jde uložit ze všeho, jen se to musí "nejak" okecat a uzákonit a v tom jsou naši politi...
Přesně tak, daň jde opravdu uvalit na vše. I když poprvdě bych na určitou skupinu obyvatel souložné zavedl...
Nejraději bych se na placení daní zcela vykašlal. Dle mého názoru má smysl jen zdravotní pojištění. Na co vlastně platím daně? Cesty jsou ve většině případů hrozné. Policii nepotřebuji, dokážu se líp ubránit sám. Naše armáda je pod velením NATO a OSN posílána do nesmyslných konfliktů, do kterých nám absolutně nic není a jen tím zasahujeme do suverenity jiných států a národů. Většinu sociálních dávek schrábnou ti, kteří v životě nehli prstem a pro společnost nejsou nijak potřební. Od státu vlastně nic nechci, jen ať mi dají pokoj. Jenže v téhle zemi je horší neplatit daně či zpronevěřit peníze, než někoho zavraždit, znásilnit, nebo týrat.
Já za státní dluhy nemůžu, tak nechápu proč mám na ně přispívat.
A co zase státní výběrčí-policie provedli, to hraničí s vykořisťováním! Měřit na nově postaveném úseku rychlostní silnice, kde akorát chybí značky, můžou vymyslet jen choré mozky. A pak má mít policie nějaký respekt, zvlášť když se pochlubí jak pochytali chudáky a kolik peněz z nich dostali. To opravdu souvisí s bezpečností provozu...
Plivu na ně!
Jen je škoda že to pak odnesou i poctiví policisté, kterých pár znám, a jsou proti těmto praktikám. Bohužel nahlas se ozvat nemůžou...