mikes posted by:
To video s Integrou jsem nasel, podobne video jsem videl i s Porsche vs. Lada, Lada vyhrala, asi tolik k relevanci testu :o))) Videi jsem s Xsarou videl vice, zajimave ze Xsara-boys to umi rozkoulet vzdy jen na rovince, zatacky jim nejak nejdou, cim to bude :o)
Co se tyka toho razeni, podivejte se treba sem http://www.youtube.com/watch?v=nJmjvbrlTRo&feature=related. Slysite to razeni pri cca 38mph (=60kmh)? To je razeni z 1 na 2. A slysite (a vidite) to razeni ze 2 na 3 pri 58mph (=90kmh)? Pokud...
Tak tentokrát se OMLOUVÁM - to NEměla být nějaká "demagogie" či něco podobného, to spíše "zkrat" a "špatné spojení" - ano na DRUHÝ řadící stupeň jste (skoro) ťukl o 100 km/h - na 1čku opravdu "těžko" ,-)
Tak YouTube NENí "seriózní zdroj"? To mne ale "muzí" ,-)
Ale jinak to spíše "sedí" a ani se NEdivím že vy spíše k tomu YouTube se vyjádřil, než třeba k tomu Autocar či Auto-moto und sport - NIC to ale NEmění na faktu, že má praxe spíše těm testům (i "YouTubeobrázkům") odpovídá - že je v česku na vůz maličko "jinak" pohlíženo (než třeba v tom Deutschland či Great Britain) - těžko říci proč (a VíM!).
Skoro HURÓNSKOU legraci už málem mám z toho ULTRA"klišé" o zatáčkách (tady bych DOPORUČILA právě ten britský Autocar a jeho ZDŮVODNĚNí proč Xsaru VTS do "top ten" vybral ,-)
Mimochodem, když řiditelnou/samo-při-zatáčející ("připomáhající") zadní nápravu u Xsary VTS NE"berete" - co na podobné přístupy/konstrukce u hondy již v letech 80tých a dnes u Renault Laguna cupka či bmw 7 říkáte? U těch "jiných/ostatních" značek to hodnotíte/vnímáte jak? Ach a jak hodnotíte tlumiče Bilstein? V Xsaře VTS "nic/moc", jinkde "excellent"? ,-)
PS: Teď si skoro legraci NEdělám - mám občas pocit, že si spoustu místních autofandů myslí/představuje/domnívá, že např. pro Citroën se vyvíjí ZCELA/ÚPLNĚ JINÉ díly a součástky než pro .... a nebo alespoň je nějak NE"šikovně" používají/kombinují ,-)
Takže tu Xsaru co zde popisována jest - NE děkuji - ani tu ani po tom motoru NEtouším, ale některá JINÁ HDi byla jsou (a budou? .-) "lépe" hodnocena, než zde TOLIK "milované" 1.9 TDi a na xsarušku zlatíčko VTS z minulého tisíciletí mi NEsahejte, ta prostě docela POVEDENÁ byla (NEvím jak jí hodnotil český Svět motorů, ale na severojihozápad od české kotliny to "za rozumný peníz docela DIVOKÉ autíčko bylo" - a MÁLOco ho "dohonilo" (na okresce, v zatáčce či dálnici) - jesli tomu mikeš jeho botky či klobou věří/NEvěří - na tom až tak NEzáleží .... "létala" jsem s ním evropou JÁ (a ehm, na DVOUJKU skrorostovkou jezdila - a jsem zvědava co MIKES řekne na ta česká paliva - já z nich "happy" prostě NEbývám ,-(
Pěkný den ,-)