anonym posted by:
ok, líbí se ti plavná jízda, výbava atd. ale jinak je to hrůza, náklady které jsi měl se mi zdají dost enormní. Je to daň za to že chceš Xantii. Prostě když ji miluješ ...
Existuje spousta aut podobně starých a velkých, dokonce i o dost levnějších, u kterých nemusíš měnit ani rozvody, nejsou potřeba žhavící svíčky, nemusíš investovat do hydropneumatického systému, spojka tě nestojí takový balík ... sice jezdíš na benzín ale kromě oleje, filtrů a běžných spotřebních věcí nemusíš měnit nic.
Nav...
To vše jsem už slyšel, ale nic z toho nezažil - tankuju na všech pumpách co maj jméno ale kvuli ceně skoro nikdy na OMV a Shell
a nikdy problém.
V bum testech prošla průměrně, bylo to na začátku 90', takže v roce 99 to pak bylo špatný. Dost v tom hrála roli bezpečnost chodců-zde se poražený neštastník neskulí plunule po opuchlém čumáku, ale chytá ránu do kolen a za malinkou chvilku do kebule. Trápit mě to bude, až nějakýho trefím-dám z lochu vědět
Asi jsem měl kliku na kus, ale znám kotel VWcernů co se serou, Frantíků co se neserou, japonců italů co.......... Asi kus od kusu.
TUV má taky mezery v metodice, ale porovnej vysledky - oktávky, golfy, passaty.. na tom nejsou líp.