ALEŠ posted by:
Milý Přemku z diskuze Tě v žádném případě nevykazuji a velká písmena nepoužil z důvodu ostřejší reakce. Jen doufám,že nemáš dceru , protože až se tě v pubertě zeptá, jestli by mohla jít na discotéku, myslím že tvoje poučení na co vše si má dát pozor bude tak dlouhé, že než skončí bude po discotéce. :o)) Ale jinak nic ve zlém jediné co mi přišlo navíc bylo tak ja nevim tak asi vezmu to, nebo raději tohle? Už je to pak jako žena v obchodě s textilem ,ale to určitě sám znáš. Takže ještě jednou nic ...
Ale jo, máš pravdu, v zásadě vzhledem k šíři nabídky různých značek, modelů a motorizací nemám úplně jasno ve výběru. V zásadě mám 2 favority (C5 a Mondeo) a k tomu 2 takové podalternativy (Volvo V70 a T. Avensis), nejspíše diesel. Taky máš pravdu, že nejsem žádný "střelec", vybírám déle, což mi občas ztrpčuje život - a někdy i asi mému okolí. Minule jsem vybíral digi foťák - někdo jde do 1. obchodu, pokecá s prodavačem a odnáší si něco, co zhruba splňuje jeho představy, někdo fotí Canonem, tak si zase koupí lepší model Canonu a lidi jako já čtou recenze, dopisují si v diskuzích, probírají pro a proti....Sebekriticky musím říct, že někdy mne to na mě samotném štve. Když navíc ten střelec má šanci dobré volby zhruba 50 na 50 a já často jen o trochu větší. Takže výtky tak jak jsi teď je napsal samozřejmě beru.
Jinak jsi se opět nezmýlil, snad jen že dcery mám 2. Ale budeš se divit - s výběrem sice váhám dlouho, zato své děti se snažím příliš neomezovat (ale americkou výchovu neuplatňuji). A zatím u nás převažuje rock
. I když máš pravdu, z lehkým srdcem je pouštět nebudu, ať už to bude diskotéka, czechtek nebo rockový festival....
Jinak jsem měl Corollu, Lancii Themu, Renault 19, Carinu, Peugeot 405, Xantii, dodávky Citroen Boxer, mám ještě Transita. Nejmíň jsem najel Themou a to je taky jediné auto, co bych už nechtěl. Tak já omezím své rozbory a vše v dobrým, měj se