ALES posted by:
ANO PŘEMKU MÁŠ CHANTII JSI S NÍ SPOKOJENEJ, JÁ TI TO PŘEJU ,ALE UŽNÁM TO SEM PROSÍM NEPIŠ VŠICHNI TO UŽ TOTIŽ VÍME. TAKY UVAŽUJEME NAD JINÝMI AUTY, ALE NENÍ TŘEBA TÍM POPISOVAT NĚKOLIK FÓR.
Ano Aleši, mám Xantii, jsem s ní docela spokojený, nikoliv z ní nadšený. Toto je čtvrtá diskuze do které jsem se zapojil. První - reakce na zkušenost uživatele s vozem Xantia Hdi - přidal jsem svoji - to je myslím ok. Druhá - jaké auto se silným dieslovým motorem - přidal jsem svoji zkušenost, neb mám relativně (to teď neřešme) silný dieslový motor - to je myslí taky ok. Třetí - reakce na zkušenost uživatele s Fabií se slabým motorem, co denně najede i 800 km - napsal jsem že poté co jsem koupil auto které mám (Aleš ví jaké) podobné dálky nejsou takové utrpení - to je možná trochu mimo diskuzi o fabii, budiž. Za co se trochu omlouvám, že bych asi mohl být stručnější. Ale kde je hranice - občas někdo napíše: Mám auto to a to, je opravdu moc bezva a jsem spokojenej. Spokojený je asi i čtenář Aleš, protože nemusí číst dlouhé bláboly. V diskuzi o fabii mne poprosil čtenář Olda, že když tak rozsáhle píšu, ať něco napíšu víc. Bohužel narozdíl od Aleše nečte všechny články a tak jsem nic nového nepsal a okopíroval mu je. Moje blbost že právě do diskuze o fabii. Taky jsem možná nedůvtipný a nepochopil jsem Oldovu jemnou ironii. Může být. Chtěl jsem vyhovět Oldovi, namíchnul jsem Aleše...Takže Alešovi a všem koho jsem zprudil stejně se přiměřeně omlouvám, příště se pokusím být stručnější. Ale prosím, nevykazuj mne z diskuzí, natož velkými písmeny (znamená to totéž co kzvýšený hlas, kulantně řečeno). A já tu nikoho neurážel, takže prosím takhle ne.
A že jsem reagoval v diskuzi o C5? Ano, i já hledám novější auto než mám, i pro mne je to spousta peněz a důležité rozhodnutí. A napsat k C5 že o ní uvažuji na základě zkušenosti s Xantií, to doufám není mimo mísu. Takže Alešovi i všem ostatním, přeji, bez vší ironie, štastnou volbu. Třeba pak jako já občas někomu napíšou svou pozitivní zkušenost. Rozhodně jsem ji (Xantii) nikomu nevnucoval, nejsem stoupenec jediné značky, byť některá auta mojí sympatii mají a jiná ne....Joj zas je to dlouhé, sorry Aleši..