anonym posted by:
Hezčí jak pro koho... možná pro tebe, pro většinu lidí je to hnus stejně jako pro mě, výkonnější těžko, to že tří litr rozhejbe c5 z 0 na 100 za 8,2 vteřiny ještě neznamená že TSI Octavii nerozhejbe za 7,9 vteřiny, maximálka, nevím.... já jel s Octavii 250, tam mám omezovač. Větší je, ale to je spíše na škodu tyhle obrovský krávy a prostoru je v Octavii II až moc, takže jestli je C5 prostornější je to zbytečné.... Komfort na úkor měkkého podvozu, nebo nedejbože poruchové hydrauliky.... děkuji ne...
No jám mám C5. Keď som ju kupoval, tak v mojich očiach to bolo najškaredšie auto vo svojej triede. Napriek tomu som ju kúpil. Obišiel som Mercedes (C), Audi ( A4), Opel (Vectra), BMW ( 3 ) . . . všetky boli krajšie, ale to je tak asi všetko. Auto o dve triedy nižšie (tým nemyslím obsah kufra) teda Octaviu som ani do širšieho výberu nezahrnul. Poznám, máme v práci. Ťažko ti je vysvetľovať prečo je to tak, keď najlepšie auto aké ty poznáš, je Octavia. Napr. jedna z najmenšiích maličkostí - druhá poloha pravého spätného zrkadla pri cúvaní. Ja viem, už nevieš o čom hovorím. A tých "maličkostí" je v C5 množstvo. Len nastavenie sedadla by si "študoval" pol dňa. Raz som zviezol kamoša, hrdého majiteľa novučičkého Golfu. Keď vystúpil, tak povedal. na také auto asi nikdy mať nebudem, ale také sedadlá si raz určite kúpim. Kolega má Passata, "High Line" + ďalšia doplnková výbava. Ale keď máme ísť spolu na 200 km služobnú cestu, ide sa s C5. Passat oddychuje.