citation:
reakce na: BobanHTP, 23.03.2018 13:34 (Ahoj, kamarád je dlouhodobě sp ...)
ahoj, no...já mám zafiru B jedna devět sto kobyl, 07, v naftě, najel jsem za rok ani ne 5tis a max . spokojenost. Jenže mám uplně vše hotovo a vyměněno včetně dpf a chovám se k ní jako k dítěti.
spotřeba 8 litrů, neřeším, jezdím kolem komína. Von ten Ital jtd, co je v tom, je fakt dobrej motor ))
vejde se tam fakt dost, variabilita užasná.....a hlavně ji seženeš kolem sto tis... ale je pravda, že než jsem ji koupil, jsem pokukoval po orlandu 1.8 a mazdě 5, tam mne odradily ty dveře kazící se, sharany alhambry galaxy byly pro mne moc drahé. A samozřejmě velký favorit touran....to je fakt o drbání hlavy a přemýšlení...kamarádka ho má a je max. spokojena. Espace je taky dobrý, mladší ročníky, 2.0dci s řetězem. No a uplně nejvíc jsem chtěl Toyotu Verso se d-4d se 130kw motorem......jenže mne zase odradily recenze, že když se tento motor pos.., tak oprava přes pade......nebo skočte do Kie Carens 2.0crdi nebo benzin 2.0, vubec to není špatné auto, kamoš je s ní taky hrozně spokojen, má ho v benzínu, skoro 150kobyl....takže přeji hodně cigaret, kafí a nocí strávených na netu jako já )))))