Kylie posted by:
Jsem POTĚŠENA že máte TAKový přehled o mých příspěvcích ,-)
Děkuji za optání, jsem pár tisíc km od "zimy" - zítra se jdu "koupat s delfíny" - musím říci že se už MOC těším.
Znát (alespoň trochu) teorii konstrukce auta by (věru) NEškodilo - ve škole se učily(-čí) mnohem "zbytečnější" věci ...
Myslím že "maličko/malilinko" lépe než teorie mi jde (a BAVí mne) JÍZDA autem ... počkejte jestli jednou budete mít možnost jet (třeba půjčeným) vozem co "vyvážený" je a přímo RADOST je ho řídit ....
Ahoj Kylie, nediv se, že mám takový přehled o tvých příspěvcích, když je BOHUŽEL nacpeš téměř do každé diskuze. A když si někdo chce přečíst diskuzi téměř k jakémkoliv autu, tvým příspěkům se jen (znovu říkám BOHUŽEL) těžko vyhne.
Neboj, se zadokolkou už jsem taky měl tu čest. Nějakou dobu jsem jezdil s MB W123 a pak taky s 5er BMW 525TDS.
PS: Tvou poznámku o dloubnutí nemá ani cenu komentovat - někdo holt dospívá až později, víď?
PPS: A to o tom chlapečkovi mělo být jako co - tvé vzpomínky z mateřské školky?
Koukám, milá Kylie, že čím dále a déle jsi odloučena od svého superfantastického brumly, tím víc jde "kvalita" a "soudnost" tvých příspěvků rapidně dolů. Infantilní bláboly o chlapečkovi jsou toho jasným důkazem.
Ale neboj, věřím, že po návratu z dálek se opět začteš do svých katalogů a hodnocení, abys nám tady mohla odborně poreferovat.
Měj se a pozdravuj delfíny.