Drago5 posted by:
Článek nepojednává o nejlepším autě na světě. Někomu se líbí Audi,někomu BMW, někomu Lexus.A když se mi nejvíc líbí Lexus,tak si ho vyberu i kdyby si mi dal 1OO argumentů pro BMW. Na tom není co řešit. A i kdyby byl Fiat Multipla nejlepší,nejspolehlivější,nejbezpečnější a nejvýhodnejší auto na světě tak si ho nekoupím,protože se mi nelíbí, zároveň Tě taky nenazvu pomalu trotlem, co že sis to koupil za hujdu.
přesně tak, mluvíš mi z duše a fakt bych opravdu někdy rád viděl, čím ve skutečnosti jezdí ti, kteří tady neobjektivně a vlastně i vulgárně, bez jakýchkoliv znalostí a zkušeností haní jiné značky... (většinou tedy koncern).
Čímpak to je, že tolika lidem leží v žaludku? Marně nad tím přemýšlím, já taky nemám rád spostu jiných značek a navážím se do nich? ještě jsem tady ne diskuzích nezažil, že by se majitel "koncernu" začal sám od sebe navážet do jiné značky, např. v diskuzi o peugeotu, že by začal ječet jak má nekvalitní zpracování, řazení, v diskuzi o subaru, že má interier jak z 90 let, nebo v diskuzi o citroenu, že má debilní volanty s pevným středem...každé auto má své kupce, své příznivce a fanoušky, stejně tak i odpůrce, ale fakt tady křičí jen ti, kterým vadí kocern..pročpak? chtěli by ho a nejsou korunky, nebo jim někde ujel? Ach jo, fakt TRAPNÝ !!! Diskutujte, bavte se racionálně, porovnávejte svoje auta s ostatníma, ale nechovejte se (někteří) jak jantaři, nebo kluci ve škole...