anonym posted by:
Edmund má nejspíš koncernové auto a myslím si, že s jiným autem v dobrém technickém stavu ani nejel. Cokoliv se řekne pravdivého o kncernu, ho ihned irituje a vytáčí. Je to člověk velmi nepřístupný ničemu novému a svůj názor nemění nikd y a za žádných okolností, i kydy nemě 100 x pravdu. Je to člověk, který hájí názory cca. 5 let staré, kdy ještě motor TDI něco znamenal. Procitne někdy? Toť můj dojem z človíčka, co si říká Edmund
Dá se souhlasit. Jsem silný konzervativec a nerad přijímám cokoli nové. Ale hlavně koncern hájím ze dvou důvodů: objektivně se i lidé zkušenější a movitější než já vrací po zkouškách čehokoli ke koncernovým autům, takže předpokládám, že mají důvod a ten subjektivní, že koncernové vozy jsem začal nakupovat jako nové po experimentech s ojetinami. Logicky jsem byl unešen tím, že 4 roky neznám neplánovaný servis. A ještě je tu efekt dojmu nenápadnosti a zároveň jakési solidnosti, díky čemuž neztrácím na image při obchodech a takřka eliminuji efekt sousedské závisti.
A do pana vaculíka jdu proto, že si vybral tu nejsnadnější cestu. Prostě získává oblíbenost bezmeznou kritikou a hraje na oblíbenou notu: Co je VW je špatně.