anonym posted by:
Mazda 6 MPS, Lexus IS 200, Subaru Legacy....
je tady zase krásně vidět, že naprostá většina uživatelů, kteří sem píší se řídí pravidlem kritika za každou cenu. Co se týče předváděcích aut, je to super koupě. Bohužel těchto aut je velmi málo, většinou už je mají domluvené dlouho dopředu větší klienti autosalonu nebo známí prodejců.
Na motor 2.0TDI-PD si nemůžu stěžovat, zrovna tak na předváděčky. Kupoval jsem do firmy dvě octavky s tímto motorem, jedna měla najeto 15tis km, jedna 13500, dnes mají obě kolem 150tis km (obě jezdí ve firmě, převážně dlouhé vzdálenosti), a kromě jedné škrticí klapky, kterou mi navíc vyměnili v rámci záruky, nemám žádný problém. Navíc jsem na každém z těchto aut ušetřil cca 200.000,- než kdybych je kupoval nové.
Takže nějaké "zaručené" žvásty (promiňte tento silný výraz ale jinak to říct neumím) o tom, jak jsou předváděčky na prd, považuji za naprosté výmysly.Navíc, dlouhodobá spotřeba na obouch autech je 5,8L/ což je fantastické. Moc by mě zajímalo, kolik místních "vědátorů" kteří to sem napsali, mají nějakou konkrétní zkušenost, podle které by si tento názor udělali. Velice silně o tom pochybuji.
Takže vzkaz: kritika ano, ale ne za každou cenu