Vybíráme vánoční dárky pro řidiče. Potěší je stylová bunda nebo kávovar na cesty

Our theme
Jan Markovič | 08.12.2018
dalších 16 fotek
Kávovar do auta Handpresso Auto Hybrid. Cena: 4 710 Kč | foto: Výrobci a prodejci
Máte doma nadšeného řidiče nebo řidičku a nevíte, co jim dát pod stromeček? Sestavili jsme přehled zajímavých dárků pro každý rozpočet, od necelých dvou stovek po víc než 100 tisíc korun.
Nadšení řidiči jsou specifická sorta lidí, pro kterou není právě snadné vybírat vánoční dárek. Předně je potřeba zjistit, jaké značce nebo závodnímu týmu fandí. Teprve pak se můžete dívat po specifických překvapeních.Do našeho výběru jsme proto zařadili od každé značky něco, a už jsou to řidičské boty stáje Martini nebo bunda Gulf Dereka Bella.

Jestliže vᚠřidič fandí luxusním autům, budete tomu muset přizpůsobit i rozpočet. Kancelářské křeslo ze sportovního vozu Porsche stojí přes 100 tisíc korun. Levné nejsou ani hodinky Scuderia Ferrari nebo cestovní taška přímo z obchodu Lamborghini.

Pokud hledáte jen menší pozornost, můžete na internetu narazit na celou řadu vtipných dárků s řidičským motivem. Proč třeba nedat pod stromeček pumpu na nápoje, polštář ve tvaru pneumatiky nebo vůni do auta Rituals, která konečně nevypadá odpudivě jako typický stromeček Wunderbaum, ale hezky doplní palubní desku se svým čistým designem?

Nᚠvýběr dárků pro řidiče najdete v následující galerii. Jsou jich dvě desítky. To by bylo, abyste nenašli to pravé pro vašeho řidiče nebo řidičku.

dalších 16 fotek
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů