Volkswagen v Pekingu ukáže studii SUV. Zřejmě jako předobraz nového Touaregu

Our theme
Redakce | 19.04.2016
Volkswagen na autosalonu v Pekingu představí koncept SUV. | foto: Volkswagen
Volkswagen zveřejnil první obrázky nové konceptu, který představí na autosalonu v čínském Pekingu. Studie SUV by mohla být předobrazem nové generace oblíbeného Touaregu.
Ta současná je totiž na trhu už od roku 2011 a její život se tedy blíží ke konci. I proto lze předpokládat, že právě nový koncept by mohl naznačit podobu příští generace - přestože Volkswagen dosud tuto domněnku nepotvrdil.

Jak už to tak bývá, první fotografie vozu toho neprozradí mnoho, ukazuje spíše detaily. Všimnout si tak můžeme světlometů se zajímavým světelným podpisem, kapoty s ventilačními otvory a několika zajímavých linií. 

Volkswagen na autosalonu v Pekingu představí koncept SUV.


Studii pohání plug-in hybridní soustava nabízející celkový výkon 381 koní a až 700 Nm točivého momentu. Volkswagen pak udává akceleraci z klidu na stovku za 6 sekund a maximální rychlost 223 km/h. V elektrickém režimu má auto zvládnout asi 50 kilometrů.

V interiéru podle automobilky můžeme očekávat například kožené čalounění, luxusní atmosféru, moderní technologie a například i 12,3palcový digitální přístrojový štít. Ve výbavě mají být také technologie autonomního řízení.

Autosalon v Pekingu začíná 25. dubna.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů