VIDEO: Nová Fabia naživo z Paříže. Podívejte se, jak vypadá i v jiných barvách

Our theme
Redakce, ČTK | 02.10.2014
Nová Škoda Fabia. | foto: Škoda Auto
Paříž /VIDEO/ - Z pohledu českých řidičů jistě představuje nejsledovanější novinku právě probíhajícího autosalonu v Paříži třetí generace Škody Fabie. Mladoboleslavská automobilka ve Francii ukázala hned dvě verze: kromě pětidveřového hatchbacku také větší kombi.
O obou provedeních již víme v podstatě všechno - i když u Fabie Kombi zatím Škoda neoznámila cenu. U hatchbacku už ji známe, základní cenovka činí 234 900 Kč.

Jak ale vypadá na Fabia naživo? A jak jí to sluší i v jiných než dosud prezentovaných barvách? Díky spolupráci s motoristickým serverem autoperiskop.cz si můžete prohlédnout video přímo z Paříže, v němž najdete na uvedené otázky odpovědi.

Zástupci české automobilky na pařížském autosalonu prozradili i další plány. V březnu na ženevském autosalon například Škoda představí novou generaci své vlajkové lodi Superb. Zatím ale prý není jasné, zda uvede zároveň sedan i kombi.

Na konci příštího roku by už podle neoficiálních informací z automobilky měl přijít nástupce MPV Roomster. Ten by měl být proti stávajícímu modelu větší. "Roomster bude mít velmi pěkného následovníka," uvedl k tomu pouze šéfdesignér Škody Jozef Kabaň s tím, že nový vůz vznikal ve spolupráci s divizí užitkových vozů Volkswagenu.

V roce 2016 se pak očekává příchod velkého terénního SUV a nová generace menšího SUV Yeti. Na kategorii SUV se Škoda zaměřuje zejména kvůli zájmu na mimoevropských trzích.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů