VIDEO: Espace, S-MAX či Volvo XC90. Prohlédněte si pařížské novinky pro rodiny

Our theme
Redakce | 10.10.2014
Nový Ford S-MAX. | foto: Ford
Paříž /VIDEO/ - Na probíhajícím autosalonu v Paříži se poprvé veřejnosti představilo také několik novinek, které by měly zaujmout hlavně rodiny. Jde například o nové generace oblíbených MPV Renault Espace a Ford S-MAX, či o prostorná SUV Volvo XC90 nebo Land Rover Discovery Sport.
Díky spolupráci s motoristickým serverem autoperiskop.cz si můžete nejzajímavější automobily prohlédnout detailně na videu.

V pořadí už pátá generace Renaultu Espace, jejíž bližší představení najdete zde, částečně odložila klasický "minivanový" tvar a vzhledem se přiblížila k dnes tak oblíbeným crossoverům. Má tedy vyšší světlou výšku a odvážnější linie.

To Ford u nového S-MAXu sáhl spíš po omlazení vzhledu, design je podobný předchůdci. Výrazně se však obměnila technika.

V poslední době jsou MPV obecně na ústupu, rodiny teď dávají přednost spíš "esúvéčkům". Jedním z prvních aut, která nastolila tento trend, bylo v roce 2002 i Volvo XC90. Na pařížském autosalonu švédská automobilka představila druhou generaci.

Land Rover Discovery Sport je o trochu menší než nové Volvo, ale i ono bude k dispozici v sedmimístné konfiguraci. Jako správný Land Rover slibuje také mimořádné terénní schopnosti.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů