VIDEO: Clarkson a spol. točí druhou řadu The Grand Tour. Zavítali do Chorvatska

Our theme
Daniel Fuglevič | 15.05.2017
Natáčení druhé řady pořadu The Grand Tour je v plném proudu. | foto: wenn.com
Slavná moderátorská trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May už chystá další řadu své nové show. Malou ochutnávku z děje nám teď prozradila videa, v nichž vidíme hlavní aktéry při natáčení v chorvatském Zadaru.
Pokud vás zajímá, čím se bývalí moderátoři Top Gearu budou prohánět tentokrát, ve slunném Chorvatsku je fanoušci zahlédli v opravdu podivné sestavě vozů.

Jeremy Clarkson bude v tomto chystaném díle řídit nejnovější Audi TT RS, Richard Hammond nasedne do napůl terénního a napůl silničního Arielu Nomad. A James May? Ten zřejmě doplní tuto dvojici v „žigulíku", tedy ve staré Ladě.

Z jakého důvodu byly vybrány zrovna tyto vozy, na to si budeme muset počkat. Jsme si ale jistí, že komediální trio k tomu bude mít jako vždycky velice pádný argument.

Podle zveřejněných videí by ale mělo každopádně dojít na závod ve sprintu mezi zmíněným Audi a Arielem. Na výsledek se podívejte níže.

Přesné datum premiéry druhé řady pořadu The Grand Tour zatím nebylo oznámeno. Měli bychom se však dočkat nejspíše až ke konci roku 2017, přičemž stejně jako u první řady lze očekávat přibližně 13 dílů.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů