Řidička se po silnici „řítila“ v pouťovém autíčku. Vozítko jí zabavila police

Our theme
Daniel Fuglevič | 01.06.2018
Policie autíčko zabavila. | foto: youtube.com
Nezodpovědnou řidičku ohrožující sebe i provoz okolo musela zastavit policejní hlídka v Číně. Postarší žena tam totiž na rychlostní silnici bez větší starosti vytáhla motorizované pouťové autíčko a svým růžovým vozítkem se jala po cestě do práce trochu rozveselit jinak šedý provoz kolem ní.
K žádné vysokorychlostní honičce s policií tedy samozřejmě nedošlo. Řidička však svou pomalou jízdou brzdila provoz za sebou a doslova tak byla velmi nebezpečnou překážkou pro mnohem rychleji jedoucí vozidla okolo.

Na zhruba padesátiletou řidičku nakonec čekala policejní hlídka, která se rozhodla roztomilé autíčko pro děti zastavit. Ženě domluvili a vozítko z autodromu jí na místě zabavili. Konec srandy.

Jak se ukázalo, řidička podle zpravodajského kanálu CCTV vlastní byznys s pouťovými autíčky a v rámci ušetření času je občas používá k cestování mezi prací a domovem.

Nejspíš se tedy na silnici mezi opravdovými auty tímto stylem nepohybovala poprvé. S maximální rychlostí asi 6 km/h ji ale zřejmě nikdy nenapadlo, že by její veselé cestování mohlo kdykoliv skončit hodně ošklivým způsobem.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů