Dacia poodhalila interiér nového Dusteru. Co se změnilo?

Our theme
Daniel Fuglevič | 04.09.2017
dalších 5 fotek
Interiér nové Dacie Duster. | foto: Dacia
Jak bude nové dostupné rumunské SUV vypadat z venku, to již víme. Nyní se nám ještě před odhalením na autosalonu ve Frankfurtu naskytuje možnost podívat se, jak bude asi vypadat nový Duster zevnitř.
Ukazuje se, že proti evolučnímu designu karoserie s pouze minimálními změnami se designéři více snažili v interiéru Dusteru a novinka přinese vcelku zásadní změny v architektuře palubní desky a dalších prvků.

Sice jde prozatím o ilustrace a jednu jedinou fotku reálného interiéru, ale přesto lze očekávat, že vůči předchozí generaci byl vnitřek Duster celkově omlazen a bude vypadat mnohem stylověji.

Volant jsme už mohli vidět v modernizovaném Sanderu a posledních verzích současného Dusteru, nicméně zbytek palubní desky zaujme moderně tvarovanou kapličkou přístrojů, řadou menších kruhových výdechů klimatizace a velkou obrazovkou infotainment systému. Ovládací prvky klimatizace dostaly nové otočné ovladače s displejem.

Je taky možné, že podobně jako na ilustracích bude interiér Dusteru nabízen v několika barvených kombinacích společně s kontrastními lištami a jinými „hodnotně“ vypadajícími částmi. Inženýři se navíc podle dřívějších informací měli snažit povýšit kvalitu zpracování a uvést nové prvky výbavy.

Pro představu o rozdílu interiérů jsme do galerie přidali rovněž pár fotek současné generace Dusteru.

Další řadu informací se dozvíme během premiéry nové Dacie Duster na autosalonu ve Frankfurtu už 12. září.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů