Odhalení modelu GLA se blíží. Mercedes ukázal první video

Our theme
Redakce | 14.08.2013
Koncept Mercedes-Benz GLA. | foto: Mercedes-Benz
Stuttgart /VIDEO, FOTOGALERIE/ - Konečná podoba nového modelu německé automobilky pomalu přestává být tajemstvím. Mercedes-Benz totiž zveřejnil video, v němž hrají tvary městského crossoveru překvapivě velkou roli.
A ukazuje se, že základní design bude podle očekávání blízký konceptu, který výrobce ukázal letos na jaře na autosalonu v Šanghaji. Kromě tvarů je na prvním videu modelu GLA zajímavá i jedna věc: záběr ukazující označení GLA 250 na zádi by měl potvrdit alespoň jednu z plánovaných motorizací, konkrétně dvoulitrový přeplňovaný čtyřválec s výkonem 211 koní (155 kW).

Jinak se dá očekávat, že nabídka pohonných jednotek bude u novinky kopírovat sestavu motorů příbuzných modelů, tedy třídy A, B a CLA. Právě s těmito vozy sdílí GLA platformu. Standardem bude pohon předních kol, ale u vybraných motorizací se jistě dostane také na pohon všech kol 4Matic, který bude spojen se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. V celé kráse by se produkční verze měla ukázat na záříjovém autosalonu ve Frankfurtu.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů