Důkaz opravdové lásky? Růžové Bugatti Chiron Sport

Our theme
Radek Pecák | 16.02.2021
dalších 7 fotek
Bugatti Chiron Alice | foto: Bugatti
Ještě nikdy nepoužitými odstíny barev je nalakován velmi speciální exemplář vozu Bugatti Chiron Sport
Buď musel manžel své paní udělat v minulosti něco hrozného nebo si potřebuje vyžádat svolení chodit častěji s kamarády "na jedno". Jen tak si lze asi racionálně vysvětlit počin jistého zákazníka automobilky Bugatti.

Vzhled unikátního auta, včetně detailů v interiéu, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Ten totiž nechal vyrobit jedinečný kousek modelu Chiron Sport. Má sice jen "standardní výkon 1500 koňských" sil a tudíž stejné výkonové parametry jako další exempláře z pětisetkusové výrobní série, nicméně na silnici ho určitě snadno poznáte.

Především díky vzhledu interiéru. Podle požadavků zákazníka totiž lakovna automobilky použila speciálně vyvinutý odstín barvy s označením Silk Rosé.

Ta se pak ocitla na zadní části vozu, prazích, střeše i spodní části předního nárazníku. Růžové jsou také kryty bestiální pohonné jednotky se šestnácti válci a zdvihovým objemem osmi litrů.

Uvnitř je pak na sedačkách z běloskvoucí kůže vyšito růžové jméno obdarované osoby. Tou je jistá Alice. To, že je to její auto, pozná také po otevření dveří. I na prazích je totiž toto dámské jméno. Růžové jsou pak rovněž nitě použité na prošívání koženého volantu a stejný odstín najdeme v decentním provedení také na palubní desce i jinde.

"Je nám ctí, že jsme mohli sehrát důležitou roli při propojování našich zákazníků s tímto neuvěřitelným Chiron Sport. Zákazník za námi přišel s jasnou vizí o tom, jak bě mělo nové Bugatti vypadat, a jsme rádi, že máme schopnost realizovat i ty nejambicióznější návrhy," uvedla k tomuto projektu věhlasná automobilka.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů