Bentley v Ženevě ukazuje EXP 10 Speed 6, zajímavou studii dvoumístného sporťáku

Our theme
Redakce | 07.03.2015
dalších 12 fotek
Bentley EXP 10 Speed 6. | foto: Bentley
Automobilce Bentley se povedlo na ženevském autosalonu překvapit. Nečekaně totiž ukázala studii Bentley EXP 10 Speed 6, která by mohla naznačit, jakým směrem se výrobce luxusních vozů v budoucnu vydá.
Bentley EXP 10 Speed 6 představuje dvoumístné sportovní kupé, menší a lehčí, než je u současných produktů této značky obvyklé. Současně zajímavým způsobem kombinuje moderní design s tradičními prvky.

Tradice je znát zejména v interiéru, kde najdeme klasicky střižený interiér s vybranými materiály, jakými jsou kůže Poltrona Frau, třešňové dřevo, ocel či měď.

Bentley EXP 10 Speed 6.



Klasický vzhled doplňuje současná technika. Na středové konzole našel místo dvanáctipalcový dotykový displej, další obrazovka nahradila budíky v přístrojovém panelu.

Studie je pouze dvoumístná, praktičnosti ale nahrává poměrně velký zavazadlový prostor.

Bentley EXP 10 Speed 6.



O technice Bentley mlčí, což znamená, že koncept zatím funguje hlavně jako stylistické cvičení a také testuje reakce potenciálních kupců. Výrobce však připouští, že studie může mít jistý vliv na budoucnost značky. Třeba v podobě nové modelové řady, která by byla nabízena vedle vozů Continental GT.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů