Všem děkuji za připomínky, rady a názory
Ale rozhodování opravdu stejně lehké nebude, jelikož se važe názory hodně rozcházejí. Na BMW, Toyotu a C5 jsem se již byl podívat do bazarů a postřehy jsou zatím takové : na toyotě jsem nic špatného nenašel, BMW jsem vyřadil kvůli tvrdému podvozku a relativně drahým ojetinám, C5 je uvnitř dostatečně velká ale odrazuje mě zpracování středového panelu a horší sedačky a Volvo má podle mě na vyšší střední třídu dost malý kufr, ale vzhledově u mě stále vítězí, je to krásná obří loď.
O vozech typu MPV vubec neuvažuji, jelikož potřebuji hlavně auto dlouhé, a né vysoké a pro 7 lidí. Potřebuju se v kufru pohodlně vyspat (případně zařádit s přítelkyní
a naložit objemné náklady.
Ještě mi tady pár lidí doporučilo Mondeo. Věřím, že je to určitě dobrý vůz, ale jednak se mi předchozí modelová řada vzhledově ani trochu nezamlouvá (přeci jen zháním trošku originálnější kombík, něco co není až tak často na našich cestách vidět) a podle dostupných informací ani nevyniká nějakou ohromující spolehlivostí a spotřebou.
Po celkovém zhodnocení nakonec asi padne volba na Toyotu, už jen kvuli pověsti značky jako nejspolehlivější ze všech, ale uvidíme co na to odborníci