zigi posted by:
To by me zajimalo co ma Octavie treba navic co nema moje Astra,a to je stejna trida.Pockam si na tvoji odpoved!
zigi:
chces srovnavat nejsocialnejsi nemecke auto s koncernem, no fajn zkusme to
Ma ten tvuj zazrak plne automatickou klimatizaci?má ESP, ASR, EDS, MSR, EBV, ABS? ma ten tvuj zazrak 4x airbag?Barevnou navigaci integrovanou do audio systemu a maxi dotu s ovladanim na volantu?Tempomat ovladany na volantu tlacitky?Kozene, vyhrejvane sedacky s plne elektrickym ovladanim s memory paketem?Sklapeni zrcatek k obrubniku pri couvani?destovy a parkovaci senzory?Xenony?vsechny okna vcetne stresniho elek. ovladane i pomoci dalkoveho ovladani se sklopnym klicem?pohon 4x4?a mohli bychom pokracovat....ale uz ted stoprocetne vim, ze jsi musel rict tolikrat ne, ze mas pocit ze jsi se zasek
Tak ti radim zjisti si neco o vybavach Octavii a vubec koncernovych aut a pak neco tvrd.
Specialne Octavie a Golfy jsou exoty co se tyce priplatkove vybavy ve tride nizsi stredni!!!Nabizeji vse a kolikrate i vice nez-li konkurence ve tride stredni!!!
A otazka proc vlastnim nabusenou O1 misto auta stredni tridy? to je jednoduche, abych mel stejne vybavenou napr. Audinu nebo BMW musel bych priplatit mnohem vic a to nepocitam pojistku a vetsi zajem zlodeju a v neposledni rade zavist sousedu
)O1 mi nikdo nezavidi