Valnoha posted by:
To není přeháňka jen holý fakt. Stačí se zde podívat pod kterýkoliv článek týkající se nějakým způsobem koncernu do diskuze
Já osobně proti koncernu nemám nic ačkoliv bych si nikdy asi nekoupil.
Jen mi extrémně vadí ty PROkoncernové keci některých lidí. Každý model je automaticky hozen o rozměrovou třídu výš, téměř nemá žádnou spotřebu pohonných hmot, k silnici to sedí jako na suhcáč přilepený, při sprintu to spráší kdejakej třílitr a takhle bychom o tom mohli psát romány.
Já mám také svou oblíb...
Je pravda, že žádný jiný výrobce tady není tak glorifikovaný. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že si člověk právě někdy i rejpne, aby některé přílišné patrioty trochu poškádlil.
Nicméně mi přijde, že diskuse u koncernových vozů bývají inteligenčně na těch nejnižších úrovních, ovšem aby to špatně nevyznělo, rozhodně nechci tvrdit, že by uživatelé koncernu na tom byli s IQ hůře.
Koncern v podsatě dělí motoristy na 2 nesmiřitelné tábory + zbytek jsou ti, kterým je to jedno, kam patřím i já.
Pokud mám mluvit za sebe, tak koncernová auta nepovažuju za špatná, ale pro mě jsou nezajímavá jejich cenou. Podle mě jsou to průměrné vozy s nadprůměrnou cenou, nic víc, nic míň.