0
back

diskuze k tématu: Focus, Octavia nebo Golf?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, německá vozidla, česká vozidla, americká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 11:14, RE: bez předmětu
rozum brada posted by:
DIVÍM SE, ŽE VÁS TO LIDI BAVÍ... NA ZÁKLADĚ TĚCH VAŠICH PLKŮ BYCH SI NEKOUPIL ANI ROHLÍK :o) Buďte trošku tolerantí, někdo má rád holky a někdo zase vdolky. Obě auta jsou ve své třídě bezpochyby špičková a je na každém, které přednosti každého z nich upřednostní.
Občas mám pocit,že pro našince neexistuje jiná zančka aut než škoda nebo wv či jinej německej vágen.Maximálně si někdo vzpomene na ford.Co například japonská produkce?Je bezpochyby kvalitnější a spolehlivější než většina německejch aut.Myslím že majitelé Hondy nebo Mazdy by se vaším problémům akorát tak smáli.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 11:52, RE: Diesel x benzin Watchtover
watchtower posted by:
To by mě zajímalo v čem jsou pro Slováka Octávka a Golf domácí?? :o)
Debilko zas ti volaco vadi trebars golf co sa robi na slovensku oslik?Berem to jako domace lebo tu je sama skodovka a prepac ty velky nacionalista s velkym IQ pisal som to pre autora a myslim ze ten je z ciech je mu asi skoda domaca.Este volaco mas ty vychytraly dement?Nepises nic k teme len buzerujes chod do nejakeho chatu kde si pisu buzny jak ty a hotovo.A P.S.: Zec ....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 12:07, RE: bez předmětu
rozum brada posted by:
DIVÍM SE, ŽE VÁS TO LIDI BAVÍ... NA ZÁKLADĚ TĚCH VAŠICH PLKŮ BYCH SI NEKOUPIL ANI ROHLÍK :o) Buďte trošku tolerantí, někdo má rád holky a někdo zase vdolky. Obě auta jsou ve své třídě bezpochyby špičková a je na každém, které přednosti každého z nich upřednostní.
Myslíš obě tři auta??
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 12:20, RE: Diesel x benzin Watchtover
Mili posted by:
Debilko zas ti volaco vadi trebars golf co sa robi na slovensku oslik?Berem to jako domace lebo tu je sama skodovka a prepac ty velky nacionalista s velkym IQ pisal som to pre autora a myslim ze ten je z ciech je mu asi skoda domaca.Este volaco mas ty vychytraly dement?Nepises nic k teme len buzerujes chod do nejakeho chatu kde si pisu buzny jak ty a hotovo.A P.S.: Zec ....
A ty padej na SLOVAč kokot.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 12:55, RE: bez předmětu
Reaper posted by:
Občas mám pocit,že pro našince neexistuje jiná zančka aut než škoda nebo wv či jinej německej vágen.Maximálně si někdo vzpomene na ford.Co například japonská produkce?Je bezpochyby kvalitnější a spolehlivější než většina německejch aut.Myslím že majitelé Hondy nebo Mazdy by se vaším problémům akorát tak smáli.
SOUHLASÍM....někdo si koupí auto já si koupil MAZDU...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 13:32, RE: bez předmětu
MAZDA posted by:
SOUHLASÍM....někdo si koupí auto já si koupil MAZDU...
Ano do nenápadných japonců se akorát lije benzín,mění olej a vyměňují žárovky.není to ironie-to je vlastní zkušenost.VW sbohem....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 14:28, RE: Japonci
bruno posted by:
Ano do nenápadných japonců se akorát lije benzín,mění olej a vyměňují žárovky.není to ironie-to je vlastní zkušenost.VW sbohem....
No ja nevim, ja jsem opak. slysel od znamych , i mechaniku, ze kdyz uz se na japonskym aute neco posere, tak je to velkej a drahej problem. Neslysel jsem mechanika mluvit o tom , ze japonec zazrak.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 15:16, RE: bez předmětu
Libor posted by:
Nechápu proč si chcete kupovat diesla, když najedete ročně do 15 000 km.O tom už byly nesčetněkrát diskuze od kolika ujetých kilometrů se vyplatí diesel. I autor odpovědi píše u Fordu, že benzíny jsou spolehlivější. Takže být Vámi šel bych radši do benzínové verze některého z modelů.
XGVFFCVVGZCBVÝÝCBNVOIOCV FFFCVP+
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 15:16, MIRA
GJGJVHHVZZZUVMVbvmvnnvjhjv vjiv bv
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 19:08, RE: Japonci
Bernat posted by:
No ja nevim, ja jsem opak. slysel od znamych , i mechaniku, ze kdyz uz se na japonskym aute neco posere, tak je to velkej a drahej problem. Neslysel jsem mechanika mluvit o tom , ze japonec zazrak.
Když se něco posere.... jenže za posledních pět let bylo v evropě v servise kvůli něčemu jedno auto takže buď v klidu. Japonská auta sou méňe vzhledná a nevýrazná, ale kvalita a minimální poruchovost tam je.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 22.12.2006 23:16, RE: bez předmětu
Ryšár posted by:
Hned na začátku: mám Škodu Octavii 1,9TDi (96 kW) 11/2002, najeto necelých 110.000 km k dnešnímu dni. V tu samou dobu kupoval bratránek Focuse 1,6 benzín a bývalý švagr Focuse 1,8 TD v dieslu. Benzínový Focus nemá nejeto ani 70.000 km, ale jak je to rozvrzané uvnitř, to se jen tak nevidí. Když ráno vyjíždí z garáže, mám pocit, že se mu to snad rozpadne. Jestli někdo kritizuje traktorový zvuk studeného dieslu VW, tak bych mu přál si poslechnout tohoto benzínového Focuse při přidání plynu! Na omlu...
Konečně trochu nadhledu a praxe... Nezbývá než dodat, že na krátkých trasách se trápí každý diesel, nejenom s turbem. Pro optimální činnost se potřebuje dostatečně zahřát, vlivem vyšší účinnosti (a tím pádem nižší tvorby odpadního tepla) to může trvat i 10 - 15 km. Pokud ale tazatel tankuje někde u bagristů za hubičku (jediný argument při takovém náletu za rok pro diesel), pak ať rovnou zavrhne TDCI ( a všechny ostatní CR), rotačka od VW to možná přežije. Optimální bude benzín, alespoň 100 PS, prakticky od kohokoli. Pokud se ovšem tazatel nepotřebuje chlubit, že mu to chrochtá za 4,2 l... Hezké Vánoce všem, ať už jsou vaše sympatie jakékoli...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 00:24,
Ani jedno, jedině opela.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 10:43, RE: bez předmětu
Pola posted by:
Ani jedno, jedině opela.
Nebo kolo, viď? Schválně - čím jezdíš častěji a proč?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 17:54, RE: Diesel x benzin Watchtover
zigi posted by:
A ty padej na SLOVAč kokot.
Kokot je tvoj tatko.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 18:57, RE: Japonci
Duke posted by:
Když se něco posere.... jenže za posledních pět let bylo v evropě v servise kvůli něčemu jedno auto takže buď v klidu. Japonská auta sou méňe vzhledná a nevýrazná, ale kvalita a minimální poruchovost tam je.
K těm japoncům, neřekl bych že jsou nevzhlední třeba posleddní modely toyoty nebo novej civic to je suprová kárka
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 20:57, RE: bez předmětu
Pepe posted by:
Konečně trochu nadhledu a praxe... Nezbývá než dodat, že na krátkých trasách se trápí každý diesel, nejenom s turbem. Pro optimální činnost se potřebuje dostatečně zahřát, vlivem vyšší účinnosti (a tím pádem nižší tvorby odpadního tepla) to může trvat i 10 - 15 km. Pokud ale tazatel tankuje někde u bagristů za hubičku (jediný argument při takovém náletu za rok pro diesel), pak ať rovnou zavrhne TDCI ( a všechny ostatní CR), rotačka od VW to možná přežije. Optimální bude benzín, alespoň 100 PS, p...
Je to tak, Pepe. 15.000 km ročně vydrží dnes již každá šunka. a rozhodně by to měl být benzín. Když jsem si pořizoval před čtyřmi lety ropákovou Oktávku, počítal jsem návratnost za vyšší pořizovací cenu oproti benzínu ve stejné výbavě při nejméně 35 000 km ročně zhruba 3 roky. Ročně jsem však nečekaně nenajezdil víc (změna zaměstnání), cena nafty stoupla na úroveň benzínu a doba návratnosti se posouvá až někam hodně do budoucna (A to se mi zatím nic nesere...). Taky to vypadá, že příští rok bude zase nové, takže se ,i to myslím ani nevrátí...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 23.12.2006 22:14, RE: Japonci
civic posted by:
K těm japoncům, neřekl bych že jsou nevzhlední třeba posleddní modely toyoty nebo novej civic to je suprová kárka
Jo, jasně, ale poslední modely si nekoupíš v bazarech :D
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 24.12.2006 15:26, RE: Diesel x benzin Watchtover
Mili posted by:
Kokot je tvoj tatko.
Děkuji všem Čechům za podporu a právě jim přeji do příštího roku spoustu pěkných stopařek a bezpečných kilometrů. Slovákům popřeju aspoň ty kilometry, protože nemám zájem aby to někdo z těchto bratrů do mě napálil.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 24.12.2006 20:06, 66kW,81kW vs. 74kW,96kW - co je lepsi???
Chtel bych koupit Octii Combi 1.9TDI ale nevim jaky motor je lepsi,zda 74,96kW TDi PD nebo jen 66,81kW,chtel bych vedet vyhody a nevyhody techto motoru.Dekuji
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 25.12.2006 16:55, RE: 66kW,81kW vs. 74kW,96kW - co je lepsi???
Jakub posted by:
Chtel bych koupit Octii Combi 1.9TDI ale nevim jaky motor je lepsi,zda 74,96kW TDi PD nebo jen 66,81kW,chtel bych vedet vyhody a nevyhody techto motoru.Dekuji
Nejsem zrovna odborník, ale myslím ,že PD musí být lepší, ale motory se asi moc neliší, takže nevím
respond
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.