Jebal posted by:
Mimochodem BMW 4roky vlastnim a kdybyste vlastnily take tak by se vam asi moc nechtelo do nejale take plecky ale hledali byste neco na urovni ne? Ale tady asi kazdy jezdi v tom stilu pezotu a rencku jak to tak vidim a lepsi auto asi nemeli a ne neni mi 20 ani 25 A pokud ti pride FF1 poslednich 03/04 jako 20 tilete tak to si frajer a kapo
Poslouchej, měl jsem moře firemních aut od škodovky přes vw, peugeoty, citroeny až po mercedesy a každé má svoje. Protože jsem firmu opustil - neboli firma skončila musel jsem se porozhlídnout ještě po nějakém druhém autě domů, jedno jsme v té době měli OI tdi a chtěl jsem ji ještě jednu, ale za rouzumné peníze v rozumném stavu se nedala koupit- rozpočet byl cca 80 auto a 25 servis. tak jsem se rozhodl právě pro stilo kombi v 1.9 tdi 85 kw - mělo být na rok - mám ho už 4rokem a nemám s ním žádný problém, jen dostává pravidelně olej a proto zůstavá doma stále a elektrika? to auto neví co to je - bez problémů, t
akže takové kecy, jako že to fiatu nešlo si nech od cesty. Stilo mělo nejdražší vývoj v historii fiatu. Ale ano, ti co to auto viděli na parkovišt, v životě v tom nejeli tak budou tvrdit, že fiat je sračka a ať si o tom v hospodě vykládají dál, mě to nevadí jen se tomu směju. Provoz je stejně nákladný jako u OI, kterou taky stále mám, takže můžu porovnat. Navíc stilo je nepoměrně prostornější.