anonym posted by:
Chlapi, prosím Vás, už tam někdo napište nějakou pořádnou zkušenost uživatele, vždyť to je zoufalý, co například v téhle publikují na webu! Látkové potahy se špiní, wau, to je objev a tzv. lepší výbava bez mlhovek a PC a na starší turbo Long life olej...
Ale no tak, neshazujte to úplně, kdyby nic nenapsal, nebylo by nad čím diskutovat. Tak má holt nějaké názory a chce získat zpětnou vazbu. Známej zase nevěděl, že má v motoru rozvodovej řemen, dokud mu nepraskl.
S tou látkou tomu rozumím, ne každej chce kůži (já teda ne) a pak není moc co vybírat. Mně nejvíc vyhovuje velur, už bych nerad kupoval auto, které by mělo látku. Velur se málo špiní a vydrží víc než obvyklé látky. Na předchozím autě jsem za 6 let nezaznamenal opotřebení a čistit jsem to nemusel ani jednou, a rozhodně to nevypadalo jak po prasatech, přestože mám malé děti. Jenže ne každej velur dělá, Škodovka ho naposledy dala do Felicie (pěknej) a možná do Superbu, ale to jsem neviděl a jen hádám. Pěknej velur býval v Passatu B5 a pak Citroen a Peugeot ho dělají, ale jinak je ho dost málo. Peugeot kdysi dělal anketu a velur vyhrál před kůží a látkou.