bruno posted by:
Mám zkušenosti s ford servisem v brně-měl jsem mondeo 1.8 benzín a motor cukal a šel v malých otáčkách na 3válce.dleprohlídky a diagnostiky špatná indukční cívka za několik tisíc kč.Finále-výměna kabelů ke svíčkám na vrakovišti za 400kč(závada odstraněna).Toťvše k tomu myslím není co dodat.
Naznač, mám Forda a nevím, kde to opravdu umí. Kolega z práce je celkem puenktlich a jezdí k Rašínu na Vídeňské, kde je spokojen. Slyšel jsem chválu na karosárnu v Rašínu v Tišnově a obecně na Rašíno v Tišnově. V Carentu jsem si objednával zimní kola v akční nabídce a měli v tom nehoráznej hokej. Začlo to cenou, prej 13 tisíc a nějaký drobný. Já říkám, ale při e-mail jsme se dohodli na 12447,-. Kde je zádrhel? Aha, tady je nějakej poplatek. Hm a za co? Já chci kola za dohodnutou cenu. Vypadalo to jako malá domů. Pokračovalo to tím, že mi dali mi špatný (se špatným ET), který jsem zjistil hned při přebírce. Technik mi vehementně tvrdil, že je to v pořádku a že se jiný už nedělají. Tak jsem je vzal s tím, že je to spíše problém legislativní než technický, a že se ze zvýšeného rozchodu o 5 mm střílet nebude. Nicméně jsem nelenil a do Carentu napsal e-mail, kde jsem vzniklou situaci popsal s dotazem, zda mi v případě nepříjemnosti s pojišťovnou při nějaké nehodě (v podstatě jde o nepředepsané obutí) vystaví lejstro, že vliv ET na nehodu je roven nule. No a za pár dní jsem jel kola vyměnit a najednou se jiný dělaly. A s maticema mě taky namíchli. Za kolik máte matice? Prej 36 Kč/kus. Říkám dobrý, beru. Nemáme. Podruhé při výměně. A vezmu si 16 matic po těch 36 Kč. Máte? Máme, ale akce skončila a jsou za 63 Kč/kus. Hm, tak to si je nechte.
Tímto mě Carent dost odradil....