0
back

diskuze k tématu: TÜV REPORT 2007: Které auto je nejspolehlivější?

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 11:46, RE: Nesmysl
Antivulva posted by:
Zdar Zigi, preju hezky dopoledne, ty blbecku, koukam, ze tvoje nazory jsou porad vic zadny. Koukam, ze ti zjistenim, ze jeden malej Opel vyhral jakysi pofiderni zebricek stouplo pero az pod bradu. Ty proste jen potrebujes, aby ti nekdo pofoukal tvoji bolistku a rekl, ze ses chlap. Nejses Zigy. Ses porad nula. Zdravim od krumpace, lopata mi spadla do vykopu a nechce se mi ji lovit. To vis, pracovni moralka spatna. A propo, nejsi ty statni urednik?
Ja jsem nejvetsi pica na svete a umim jen pomlouvat ty druhy, vod toho tady taky chodim, abych si udelal dobre!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 11:53, RE: Nesmysl
Antivulva posted by:
Zdar Zigi, preju hezky dopoledne, ty blbecku, koukam, ze tvoje nazory jsou porad vic zadny. Koukam, ze ti zjistenim, ze jeden malej Opel vyhral jakysi pofiderni zebricek stouplo pero az pod bradu. Ty proste jen potrebujes, aby ti nekdo pofoukal tvoji bolistku a rekl, ze ses chlap. Nejses Zigy. Ses porad nula. Zdravim od krumpace, lopata mi spadla do vykopu a nechce se mi ji lovit. To vis, pracovni moralka spatna. A propo, nejsi ty statni urednik?
Co to tady meleš !
kkte
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 12:23, RE: Nesmysl
dae-s posted by:
Co to tady meleš !
kkte
To dae-s: Ty buzno jedna zkurvená, ja ti dám kkta!!
Jediný kkt jsi tady TY!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:02, Holt opel je opel
Došlo na mé slova, nejkvalitnější a nejspolehlivější jsou vozy opel. Tvrdím to odjakživa. Opelům zdar!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:03, RE: Nesmysl
Antivulva posted by:
Ja jsem nejvetsi pica na svete a umim jen pomlouvat ty druhy, vod toho tady taky chodim, abych si udelal dobre!!!
Dobré odpoledne Zigi, nemusíš se stydět podepsat, já ti za to Gčko neukousnu. Ale pokud máš stále tentýž komplex méněcennosti, odpouštím ti a klidně se podepisuj mým nickem.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:04, RE: Holt opel je opel
Pola posted by:
Došlo na mé slova, nejkvalitnější a nejspolehlivější jsou vozy opel. Tvrdím to odjakživa. Opelům zdar!
tak tak
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:13, RE: Nesmysl
Antivulva posted by:
Dobré odpoledne Zigi, nemusíš se stydět podepsat, já ti za to Gčko neukousnu. Ale pokud máš stále tentýž komplex méněcennosti, odpouštím ti a klidně se podepisuj mým nickem.
Jo tak se mozna podepisuje ten clovek, co se podepisuje jako ja, ted ty a potom nekdo dalsi, jen aby delal roztrzky!Je zajimave, ze za tebe psal jednou bez interpunkce a potom s, ma to clovek asi trosku pomotany!
OPEL 4ever!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:19, RE: Nesmysl
zigi posted by:
Jo tak se mozna podepisuje ten clovek, co se podepisuje jako ja, ted ty a potom nekdo dalsi, jen aby delal roztrzky!Je zajimave, ze za tebe psal jednou bez interpunkce a potom s, ma to clovek asi trosku pomotany!
OPEL 4ever!!
Milý Watsone, třeba za mě psali ti lidé dva. Třeba už seru tebe a dva další. Ale pořád to není nic proti tobě. Ty sereš všechny.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:28, RE: Nesmysl
Antivulva posted by:
Milý Watsone, třeba za mě psali ti lidé dva. Třeba už seru tebe a dva další. Ale pořád to není nic proti tobě. Ty sereš všechny.
Ja za to nemuzu, ja uz sem vod prirody takovej , odjakziva se mi vsichni smali a tak se tady lecim, nejvic se mi smaly devcata kdyz ho prvne videly. myslim meho opla astraver forever
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 13:45, RE: Nesmysl
zigi posted by:
Ja za to nemuzu, ja uz sem vod prirody takovej , odjakziva se mi vsichni smali a tak se tady lecim, nejvic se mi smaly devcata kdyz ho prvne videly. myslim meho opla astraver forever
Asi jses opravdu takovej od prirody, ze se ti vsichni smeji, ale lecit by ses mel jit nekde jinde...
A uz toho prosim te nech, je to vopruz a jsi s tim uz pekne trapnej!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 14:19, RE: Nesmysl
zigi posted by:
Myslim ze toto neni objektivni a neda se ztohoto zjistit spolehlivost aut.
Zajímavé je, že je poměrně dobře vidět, jak dlouho se drží image značky ať dobrá nebo špatná, takový psychologický setrvačník. Vidět je to např. na tom, jak je cenově nadhodnocený Passat oproti stejně staré Vectře a přitom spolehlivost Passata je skoro u všech ročníků horší, nekdy i dost výrazně.Holt ale je to "držák" :) jak vám spousta lidí pořád řekne.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 14:23, RE: Nesmysl
zigi posted by:
Asi jses opravdu takovej od prirody, ze se ti vsichni smeji, ale lecit by ses mel jit nekde jinde...
A uz toho prosim te nech, je to vopruz a jsi s tim uz pekne trapnej!
Tak ted nevim jak to je..myslim ze vsichni co sem chodime uz bychom se jednou meli dozvedet pravdu. Je zigi zigi nebo se zigi za zigiho pred zigim vydava. Takze ZIGI kapni bozskou a pak se prejmenuj treba na Jezulatko a bude konecne pokoj.
Hadaci fora o hovne jsou jinde, tady se diskutuje o politice a zenskejch, tak nam sem netahejte auta, jo? Diky.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 16:01, opel opel opel
Krkovicka posted by:
Tak ted nevim jak to je..myslim ze vsichni co sem chodime uz bychom se jednou meli dozvedet pravdu. Je zigi zigi nebo se zigi za zigiho pred zigim vydava. Takze ZIGI kapni bozskou a pak se prejmenuj treba na Jezulatko a bude konecne pokoj.
Hadaci fora o hovne jsou jinde, tady se diskutuje o politice a zenskejch, tak nam sem netahejte auta, jo? Diky.
a tak furt dokola, mel jsem starou ackovou omegu-naprosta spokojenost, koupil jsem beckovou a uz nikdy vice opel a to i kdyby ho pozlatili. Tim nechci rici, ze ostatni vyrobci na tom jsou vyrazne lepe, ale proste uz stacilo (to jsou ty jejich uzasna devadesata leta, kdy se pravdepodobne rozhodli setrit). Ale je take mozne, ze jsem mel smulu na spatne ojety kousek, ale jako uzivateli je mi to dnes uz jedno-proste stacilo. A asi nejsem sam, kdo udelal podobnou zkusenost. Staci zajit do bazaru a podivat se za kolik se ty vlajkove lode s porizovackou pres milion prodavaji dnes ojete.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 16:07, RE: Holt opel je opel
Pola posted by:
Chaaaaachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 17:09, RE: Nesmysl
Krkovicka posted by:
Tohle se omila furt odkola.. Tahle statistika neodrazi provozni spolehlivost a zivotnost dilu majicich zasadni vliv na bezproblemovy provoz auta nybrz se soustredi na nekolik komponentu ovlivnujicich bezpecnost silnicniho provozu (neco jako nase STK) Cili pokud mi nedo predlozi zpravu o tom, ze muj vuz ma nadprumerny ucinek rucni brzdy vzhledem ke stejne starym konkurenum, tak nad tim nezacnu hned jasat, ale zjistim si, jestli treba tomu memu motoru nepraska hlava nebo se nesere elektrika, vstri...
Dobry den. precetl jsem si vase nazory a muzu souhlasit jen s tim ze zebricek spolehlivosti podle tuv je jen statistika. nase rodina vlastni autosalon toyota a lexus a tam vidim ze spolehlivost japonskych vozu je hodne vysoka. Ale kdyz vyjede novy model tak je v servisu i kdyz s drobnostma videt casteji nez starsi modeli. mel sem 3 roky carinu e a jen sem menil olej. najel sem na ni 300.000 a prodaval ji s 600,000 a verim ze dodnes jezdi. ale aby ste si nemysleli ze jsem zaujaty ta dnes uz mam rok smarta a jsem hodne spokojeny. verim ze vsechny znacky tak od roku 99 jsou dost vyrovnane. Diky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 17:49, RE: Holt opel je opel
Pola posted by:
PRISPEVEK DO SOUTEZE "FTIPNEJSI VYHRAVA"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 18:42, RE: objektivnost
Tom@š posted by:
Podle mého názoru statistika TUV nemůže být moc objektivní. Hodnotí přeci vozy, které se dostavili na technickou prohlídku. Nevím jak vy, ale já na technickou dávám auto jen, když předpokládám že projde.
Z tohoto pohledu mi přijde daleko objektivnější statistika ADAC - ,,žlutí andělé"
Jenže zase, žluté anděly nevolá typický majitel Š120 (či neměckého ekvivalentu) který to stáhne kusem drátu a zas to týden funguje, ale takoví s průměrnýma autama.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 19:35, RE: Zigi zigi
zigi posted by:
))))
To rejpnuti ti nevyslo, Astra je na "peknem" 41 miste!
Celkove Oply jsou celkem na tom dobre, jen Frontera nic moc, ale je to dan velkych aut.
Treba VW Sharan odpadl uplne!
Jinak od Astry G dal maji vsechny Oply plny pozink, takze nehnijou, malokdy potkas nejakou Astru s nejakou vetsi korozi...
Vectra B od roku 2000!
No já sharana mám a nemůžu si stěžovat i když už má "na hrbu" 250tkm
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 19:46, RE: objektivnost
Ráďa posted by:
Jenže zase, žluté anděly nevolá typický majitel Š120 (či neměckého ekvivalentu) který to stáhne kusem drátu a zas to týden funguje, ale takoví s průměrnýma autama.
Jelikoz se nekdo dalsi zacal podepisovat taky jako martin, (nastesti ale se nevydava za me, je to jen nahoda) tak si zmenim prezdivku na mufik.martin. Jinak v rodine mame Seata Toledo TDI a podle TUV je to po alhambre a favoritu nejhorsi auto, a pritom jsme spokojeny, neco malo se objevilo, ale nic vazneho. Mame ho 3 roky a za ty tri roky jsem najeli 60 tis a celkvoe to ma udajne 170 tis. Jiunak zavady
1. problem s elektrikou, v servise zjisteno puvodnim majitelem poleptane kabely kyselinou, oprava par kabelu a vse ok.
2. unavene zadni pruziny, zadek sedel porad na zemi
3. Ted zlobi vaha vzduchu, coz se da povazovat za prvni zavadu, protoze pruziny a poleptane kabely nejsou zavady. Jinak v ramci moznosti spokoenost, co se spoelhlivosti tyce
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.02.2007 19:51, RE: objektivnost
David V posted by:
Už vidím, jak se každej výrobce hrne dělat přesnou statistiku o tom, co se mu kde pos..lo, aby si pak lidi mohli správně vybrat auto. Taková statistika je zbožným přáním všech zákazníků, ale hold se musíme spokojit s tím, co je. Ta statistika opravdu nepostihuje všechno (jak se majitel stará, jestli mu třeba něco banálního přestalo fungovat a kolik má auto km), ale je alespoň nějakým měřítkem. Možná by stálo za to u každého vozu uvést, kolik bylo zástupců, protože by vysoká hodnota mohla vliv tě...
To David zapomeň že v Německu jezdí starší auta vždy do značkových servisů, ještě tak možná pedanti důchodci, kteří si je opečovávají ale i ti vymírají. Šetří se všude a jak je auto po záruce tak je skoro jisté, že tím skončil značkový servis
respond
1 2 3

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.