Petr posted by:
Autor clanku trochu zapomnel, co po nem vlastne autor prispevku chce. Ackoli je hezke, ze doporucil spolehlivou Toyotu RAV, pri pozadovane sume penez, kterou je pan ochoten investovat, na ni zapomente. T.RAV je pomerne drahe auto i na onu proklamovanou spolehliovst. Takze, pokud chcete radu, volil bych bud co do spolehlivosti srovnatelneho Subaru Forestera ( ovsem za cenu vyssi spotreby a paklize se dostanete do servisu, i drahych nahr. dilu ), nebo cenove akceptovatelnejsiho Freelandera ( lze...
Jo,co člověk,to názor,ale myslím ,že dotyčný tazatel chtěl poradit a ne číst narážky.Mám letité zkušenosti s různými,vozy ,takže můj názor je asi takový.Do 300tkč se nechá koupit velice slušná Toyota Rav/teď jsem prodal 2,0 i r.v. 2000 za 240000kč nebouraná a vybavená 130tkm/.Měl jsem i zmiňované Freelandry,dobře se s tím jezdilo ,ale opravdu z nich pořád něco teklo,olej z motoru a převodovky,u jednoho i servo/.V této cenové kategorii bych asi zvolil japonce,pokud nepotřebujete stálý náhon 4x4 a stačí připojitelný zadní náhon tak Hondu CR-V, pokud nevadí benzín/spotřeba cca 10L/,dobře se s tím jezdí,na lehký terén stačí,vysoká spolehlivost,nekoroduje a opět se dobře prodává.Nejlépe je si to vyzkoušet,takže hodně štěstí