cooon posted by:
Doma máme Avensise 1.8VVTI Combi a v práci jezdím O2 s 1.9 TDI 77Kw. Když jedu toytou tak jsem celý natěšený, pohodlný podvozek, odhlučněný interiér, pružný motor a dlohodobá spotřeba 7-8l. S O2 je to horší pořád tam něco skřípe a to nemluvím o projevech motoru jako ve starým zetoru podvozek nic moc prostě Škoda opět ničím nepřekvapí,dlouhodobá spotřeba 7l, nikdo mi nenamluví, že mu to jezdí za 6. Takže u mě volba jasná příště zase Avensis je mnohem větší, technicky je mnohem dál, mnohem spoleh...
já se tady hrozně bavim.Všímám,si,že všichni odpůrci škodovky začínají stejně. Doma mají to super auto,které doporučují ke koupi,a v práci všichni z nich jezdí dvojkovou octavkou,aby jim nikdo nemohl říct,že nemůžou porovnávat.Takže ráno sednou do jejich auta celý natěšení a potom jezdí celý den pracovně v té octavce a chce se jim zvracet.Já si myslim,že se tady objevuje nová sekta antiškodovkářů - je to k smíchu,ale pokračujte,málokde se takhle pobavím.
Abych tedy napsal svůj názor: Doma mám dvojkovou octavku TDi,je super.V práci máme služební toyoty,na všech dieselových avensis máme problém s teplými starty,vstřikovače vyměněny,žhavicí svíčky také,a problémy zůstávají.Proto doporučuji octavku.
Pánům z redakce tipcars bych doporučil aby se svým článkům více věnovali,napsat že motory FSi jsou citlivé na kvalitu paliva a že se tím provoz vozu prodraží,to snad nemyslí ani vážně.Bude člověk který si koupil auto za statisíce řešit,jestli natankuje u Shell za 25 nebo ve statku za 24,8? to si děláte srandu ne?Které motory dnes nejsou citlivé na kvalitu paliva?