0
back

diskuze k tématu: Toyota Avensis

category of topic classification: japonská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.01.2007 10:54, Spolehlivost
Moje zkušenost:
Avensisi r.v. 2001, 2,0 110kW, nyní najeto 95.000km
Poruchy:
- nefunkční skříňka zapalování (auto nestartovalo)
- výměna škrtící klapky (prudké kolísíníotáček na volnoběh, oprava nutná)
- výměna katalyzátoru a 2 lambda sond (na jízdě jsem to nepoznal, stále svítila kontrola motoru)
- na výměnu jsou vzpěry kufru (ještě jsem neměnil)
- žárovky nepočítám (jednou mi odešly skoro současně obě zadní - nebyl jsem zezadu vidět)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.01.2007 13:19, RE: bez předmětu
Dan posted by:
Podle me se tu nikdo nedohaduje a netvrdi, ze u japonskych aut se nemuze vyskytnout vyrobni vada....Nepopiratelny fakt ale je, ze pokud budu nezahraty motor vytacet nad 4.000ot., tak proste gufera kolem ventilu, nebo pistni krouzky odejdou u kazdyho auta, a to klidne i s najetymi 30.000km...Tim netvrdim, ze to predchozi majitel delal, ale absolutne to neni vylouceno.
Dane, kdyby jsi o těch avensisech něco věděl,tak tam nebudeš pořád plést nějakého bývalého majitele a jeho styl jízdy.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.01.2007 18:37, RE: tatínek
tatinek posted by:
ty ses ale blb
Pane tatínku, blb jste Vy a Váš synek ještě větší. Vaše reakce je trochu nepochopitelná, nicméně vím, že do očí byste mi to neřekl. Takových přizdisráčů, co se schovávají za anonymitu nějakého fóra znám spoustu. Jste fakt hrdina. Když já někomu nadávám, tak jsem schopen mu to říct i do očí a taky to ustát a Vy?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.01.2007 18:42, RE: tatínek
Mastercar posted by:
Pane tatínku, blb jste Vy a Váš synek ještě větší. Vaše reakce je trochu nepochopitelná, nicméně vím, že do očí byste mi to neřekl. Takových přizdisráčů, co se schovávají za anonymitu nějakého fóra znám spoustu. Jste fakt hrdina. Když já někomu nadávám, tak jsem schopen mu to říct i do očí a taky to ustát a Vy?
To snad nebude nutné. Pan tatínek se asi rozčílil, že ses mu obul do synáčka. On pan tatínek ani nezná interpunkční znaménka a ty myslím zavedl Jan Hus, takže co od něj můžeš chtít? Prostě bezva rodinka, synáček píše co dělá tatík a tatík se ho pak zastává. Tak to ma byt!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.01.2007 14:35, ach jo
Tenhle článek je psanej na auto Toyota Avensis.Napsal jsem naše zkušenosti s tímto autem."Převíšení napětí proudu",blbost za kterou se stydím,ale nechápu proč jste se do mě tak obuli???Napsal jsem fakta o našem voze,tak co se vám na tom nelíbí co???Aha,že jsem ještě dítě tak mě mezi sebe neberete co???Jestli se vám nelíbý názory lidí,kteří v tom autě jezdí tak si informace schánějte,kde chcete!!!!A ty řeči "to je jenom pro velký chlapce a ty chlapečku si di jezdit na kole"si laskavě nechte.(velcí hoši)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 24.01.2007 14:51, 8-)
Můj táta si s váma nepíše,je to nákej přiblblej anonim,anebo někoho vtípek.Jen aby jste byli v obraze.(velcí hoši) 8-)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.01.2007 15:25, RE: 8-)
David posted by:
Můj táta si s váma nepíše,je to nákej přiblblej anonim,anebo někoho vtípek.Jen aby jste byli v obraze.(velcí hoši) 8-)
Tak jo, tak už se nezlob a utíkej za klukama. My Tě tady fakt nechceme a víš proč? Protože sem píšeš píčoviny a moc tomu nerozumíš,víš? Tak upaluj, ať se s tebou zase nemusíme rozčilovat. huš-huš A až dostaneš vysvrdo, tak nám napiš kolik bylo jedniček, ju?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.01.2007 17:48, RE: 8-)
Jirka posted by:
Tak jo, tak už se nezlob a utíkej za klukama. My Tě tady fakt nechceme a víš proč? Protože sem píšeš píčoviny a moc tomu nerozumíš,víš? Tak upaluj, ať se s tebou zase nemusíme rozčilovat. huš-huš A až dostaneš vysvrdo, tak nám napiš kolik bylo jedniček, ju?
Radši drž hubu a "vysvrdo"opravdu nevim co je.A až se naučíš psát tak sem přijd diskutovat ,ju????
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 25.01.2007 17:55, RE: 8-)
Jirka posted by:
Píčoviny???Vím akorát o jedný co jsem tam napsal."vysoké napětí proudu",pravda tohle je pí....vina.Jinak o žádných jiných nevim.Napiš mi další,co jsem tam napsal.Sem zvědavej!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 26.01.2007 18:44, RE: 8-)
David posted by:
Píčoviny???Vím akorát o jedný co jsem tam napsal."vysoké napětí proudu",pravda tohle je pí....vina.Jinak o žádných jiných nevim.Napiš mi další,co jsem tam napsal.Sem zvědavej!!!!!
Ty vole, tady někdo neví co je vysvrdo? Tak pro Davida: je to VYSVĚDČENÍ Chápeš? Pochopil jsi to? Díky! Ty jsi vážně natvrdlej, já se ani nedivím, že Tě odtud vyhazují, asi by sis měl jít vážně hrát.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 26.01.2007 18:54, RE: 8-)
James posted by:
Ty vole, tady někdo neví co je vysvrdo? Tak pro Davida: je to VYSVĚDČENÍ Chápeš? Pochopil jsi to? Díky! Ty jsi vážně natvrdlej, já se ani nedivím, že Tě odtud vyhazují, asi by sis měl jít vážně hrát.
Aha, tak smrádek nám tady bude říkat, ať se naučíme psát? (převíšení), no jsi asi ještě pořád ve škole, tak piluj hlavně pravopis, ju? A než zase vypustíš takovou pičovinu a napsal jsi jich sem vícero, tak si ji ještě jednou přečti, než budeš někomu psát, ať drží hubu. Jinak se můžeme taky sejít a můžeš mi to říct do očí. Přijedu kamkoliv!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 27.01.2007 10:28, RE: 8-)
Jirka posted by:
Aha, tak smrádek nám tady bude říkat, ať se naučíme psát? (převíšení), no jsi asi ještě pořád ve škole, tak piluj hlavně pravopis, ju? A než zase vypustíš takovou pičovinu a napsal jsi jich sem vícero, tak si ji ještě jednou přečti, než budeš někomu psát, ať drží hubu. Jinak se můžeme taky sejít a můžeš mi to říct do očí. Přijedu kamkoliv!!!
Napiš mi ty píčoviny dělej!!!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 27.01.2007 11:21, diskuze
Pánové,myslím,že naše debata zašla až příliš daleko a tímto bych to chtěl ukončit.Všichni máme své názory což respektuju,ale nemám rád,když mi člověk nadává kvůli hloupostem.Podle mne jsem tam psal fakta,které mi nepřišly,jako hlouposti.(napětí proudu=krávovina)!!!!!!!!!
V těhlech věcech,jako spotřeba u aut,spolehlivost atd. atd.se celkem vyznám.Právě o tom sem psal v mém názoru.U věcí,jako oprava dílů v motoru,podvozku jsou věci,které neznám v tom se s váma rovnat nemohu.Chtěl jsem se vás zeptat,kde se dá udělat recenze na naše auto.Předem děkan ostrostřelci. 8-)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 27.01.2007 11:31,
Už to mám,doufám,že se tam všichni sejdem a popovídáme si.Budou tam i fotky tak se pokocháme.Pic
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 14.03.2007 09:56, RE: Olej
antimarcian posted by:
Marciáne kup ,si raději ten renault, hodí se k tobě víc, odpověď hledej ve znaku.
Ten tvuj prispevek je z tech slabsich ze?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 21.03.2007 07:29, RE: olej
anonym posted by:
Mám 2.0 VVT-i D4 (2001) ani dcl oleje na 15.000km.
Ano , souhlas, mám taky 2.0 VVTi a ani deci na 15 tis.km (rv. 2002).......
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 24.04.2007 12:46, RE: bez předmětu
Laďa posted by:
Pánové,spotřeba oleje u nepříliš ojetého motoru bez ohledu na značku auta a pesimistického údaje v návodu k obsluze je prostě výrobní vada /výst.kontrola,špatná technologie atd./.Proto je zbytečné se zde dohadovat o tom ,že u japonských značek se to nemůže stát.Zvláště když např.Avensis Japonsko ani nezahlédl,neboť je vyroben v GB.
To je omyl , V Japonsku se Avensis prodává ale pod jiným názvem.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 24.04.2007 12:50, Avensis
Se zájmem jsem si přečetl recenzi na Avensis.
Taky z toho důvodu , že vlastním Avensis r.v.2001 2.0 VVT-i 150PS
Co se týče spotřeby oleje, tu jsem nespozoroval. Ale podívám se.
Olej jsem měnil 3x .Auto jsem kupoval u autorizovaného prodejce v bazaru. Já osobně jsem s tímto autem velice spokojen , zatím bez problému- jen na tu žárovku v mlhovce , kterou jsem ještě nevyměnil.
Další auto bude opět Toyota
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 01.06.2007 22:02, Spotřeba oleje
Avensis je fajn auto, je jen škoda, že si Toyota některými věci kazí celkovou kvalitu. Známý má 2 Avensisy na firmě, tuším, že r.v. 2004, 1,8 VVTI, u obou měnili polomotor v záruce - papali olej. Já mám 2.0 D4D, r.v. 2001, ve 110 tis jsem měnil setrvák (je tam odpružený - evropská výroba (). Jinak jsem s autem spokojený, lepší než některý evropský "pelechy"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 05.08.2007 03:40, RE: Avoušek
Jenda posted by:
A tak co ještě říkal tatínek, že bys nám to mohl říct všechno najednou, ať se nezdržujeme.
Jendo, ty jsi hold Jenda . Bože, bože... jak malý dítě.
respond
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.