anonym posted by:
Lidi jsou prostě nepoučitelný, stalo se mě něco podobnýho se 156kou, vyjel sem z autobazaru a za 150 ujetých km šel motor do kytek, tak sem se kouknul na net, prošel internetové právní poradny a po víkendu oznámil majitelovi bazaru, že se jednalo o vadu která byla na autě už při nákupu a taky že pokud s tím nesouhlasí tak on musí mě dokázat (do půl roku od prodeje), že to tak není, jinak soud automaticky bere že ta vada tam byla. Bazarista pokrčil rameny, omluvil se vrátil mě všechny peníze. Člo...
Souhlas, tady přece nikdo nepředpokládá, že nikdo nemůže udělat chybu při nákupu. Tady jde o to, že když už tu chybu udělal, tak se mněl velice důrazně obrátit na bazrníka a pokud by ho poslal do háje, tak předat celou věc soudu. Chápu, že to neudělá člověk, co koupil fávo za 7000, ale u auta přes 100 000,- už mi to přijde adekvátní. Je jasné, že auto za kilo nebude ve 100% stavu, ale dát takový ranec za opravy, tak to je trochu moc. I kdyby vysoudil jen půlku vynaložené částky, tak je to dobrý,ne? Nicméně trvám na tom, že závada je jako z učebnice "skrytá vada" a bazarník měl naklopit všechny penízky zpátky a střep si vzít. Jo a hlavně bazrník by si to příště nelajsknul a to je taky důležité!