Friday 07.12.2007 22:24,
najeto 53tkm
Mam na prodej octavii 4x4 (motor 2.0 benzin) s takovýmto malým počtem km,ale měla několik majitelu,což tady vzbudí určitě bujné reakce,ale než tu zase někdo napíše něco chytrého,tak chci dodat,že vozidlo absolvuje při změně majitele uvidenční prohlidku,kde se píše stav tachometru,dále je zde uveden kupujcí,kterého dnes není problem najít a zjistit potřebné informace,čož lze dohledat zpětně,třeba podle servisu a faktur.Toto auto mělo nehodu za prvního majitele,který už auto nechtěl a koupil si nové,takže bylo na trhu auto tehdy s tak 15tkm,kterým nikdo nevěřil,tudíž se nedalo prodat,načež ho koupila jedna vélká česká společnost,opravila a nabízela k prodeji a s tím samým problémem nemohla prodat.Protože poctivě uváděla,že bylo havarováno,ztratilo spoustu lidí zájem,když už uvěřili těm kilometrum.Nakonec ho koupil za velmi dobrou cenu jistý člověk,který stejně dal jezdil svým favoritem na lpg,a když si to uvědomil,že jenom ztrácí hodnotu,tak ho prodal ,nějaké studentce,ktera stejně jezdila raději vlakem,na konec ji koupil otec vélké rodiny,ktery zase dospěl k závěru,že potřebuje větší a když jsem to od něj bral tak už měl dovezeno sedmimistné mpv.A tak jsem koupil na zimu 4x4(najeto kolem 45tkm).Jenže ja už dostal chut na poctivý off road,tak ji taky prodávám a odpovídám na debilní otázky zajemcu(nikdo nepřijel,všichni měli jasno ,když uvedu počet majitelu),a proto to raději dám do nějakého bazaru.4x4 jsem chtěl jen na zimu a jako druhé auto,a jestli ho neprodám,bude mít za deset let u mně 65tkm.A prosím aby na to nikdo nereagoval,což doufám pochopí každý kdo tento řadek čte.(kdo nepchopí je u mně pod urovní imbecila)
respond